tisdag 16 april 2013

Apple iPhone 4 - Tillhandahållande överklagande på alla nivåer - Teknik - Mobiltelefoner


Sedan dess release i sommar, har Apple IPhone 4 visat sig vara den mest populära produktlanseringen för Apple. Detta var knappast en överraskning, tack vare Apples ständig utveckling av iPhone. En lång lista av förbättringar på befintliga funktioner, samt ett antal nya funktioner har resulterat i miljontals nöjda iPhone-användare.

med 3GS, den tidigare versionen av iPhone, är utformningen av extern hårdvara detsamma. Den övre delen av telefonen rymmer en 3,5 mm-kontakt, liksom knapplåset / strömbrytaren. Den vänstra sidan av telefonen har volym och mute omkopplare, medan botten av telefonen har USB / laddare porten. Framsidan av telefonen domineras av den stora näthinnan pekskärm med hem-knappen precis under detta. Hörnen på telefonen är något mer kantiga än föregående iPhone, och det är också smalare på 9.3mm vilket gör den till en av de tunnaste telefoner tillgängliga.

Tillgång till internet är mycket snabb på en Wi-Fi eller 3G-anslutningar, och lätt att navigera tack vare klämzoomning vara en funktion i webbläsaren Safari. Hastigheter på upp till 7,2 Mbps kan nås genom en Wi-Fi-anslutning tack vare HSDPA.

Kameran på IPhone 4 är en stor förbättring jämfört med tidigare modeller, erbjuder 5MP som arbetar med en upplösning på 2592x 1944 pixlar. Till skillnad från andra iPhone-modeller, kommer detta med en blixt, liksom de vanliga funktioner som autofokus, beröring fokus och geo-taggning.

Skärmen är en imponerande funktion använder näthinnan teknik som möjliggör HD ska visas i all sin glans. En pixel layout 640x 960 tillåter detta tack vare sin förmåga att visa upp till 16 miljoner färger. Detta gör för oöverträffad nivå av klarhet och kvalitet när du tittar på video och foton. Pekskärmen aspekten av skärmen är också bland de mest avancerade tillgängliga, använder TFT kapacitiv pekskärm teknik med nästan ingen fördröjning, tankar till den kraftfulla Apple A4 1 GHz-processor, samma processor som finns i iPad.

AppStore tillåter oändliga möjligheter när det gäller anpassning, produktivitet och underhållning. Standardapplikationer har iTunes och iPod för musik spelar, YouTube och Google Maps Apps samt en mängd andra funktioner.

Det finns nu hundratusentals Apps att välja mellan, så att användarna kan verkligen göra sina Apple IPhone 4 sin egen, så det kan vara vad användaren vill att det ska vara. Detta är skönheten i iPhone, tillsammans med det faktum att fria programuppdateringar regelbundet släpps, vilket det är i ett konstant tillstånd av förbättring, något som mycket få telefoner kan skryta.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar