onsdag 17 april 2013

Apple iPhone 4 Ger Överklagande För alla typer av användare - Teknik - Mobiltelefoner


När du läser detta, finns miljontals människor världen över textning, bildmeddelanden, Facebooking, uppdatera sina Twitter-konton, knäppa bilder och videor av dem och vänner på nätterna ut, på gymmet, på kontoret, allt möjligt med en ny, enormt populär uppfinning:. Apple IPhone 4

Aldrig tidigare har allmänheten sett en mobiltelefon som detta, som erbjuder så mycket teknisk hästkrafter och bekvämlighet i en praktisk enhet. Några av iPhone mest populära funktioner är följande:

---- Bildmeddelanden

Apple IPhone 4 är inte bara kan ta bilder utan att skicka dem också. Fånga det ögonblicket mellan dig och en vän, eller du och en nära anhörig på en nyligen semester och skicka den till en vän eller din e-postadress är enkelt och bekvämt, med Apple, inklusive en "Infoga bild"-knappen bredvid textfältet i textning app.

---- Över 10.000 appar att välja mellan

Med Apples ständigt växande lista över appar i sin App Store, kan iPhone-användare köpa och ladda nästan någon app för att uppfylla alla behov eller nyfikenhet: en mobil Guitar Hero app för yngre användare, en ficklampa app för att lysa upp mörkret rum och platser,. en hjärna teaser app för att ockupera din tid samtidigt som väntar i kö på banken, i affären, eller någon annanstans som kräver betydande väntetid

---- Video Recording

Apple IPhone 4 har nu 720p-teknik, så att användarna kan spela in video i enastående kvalitet och tydlighet, fånga minnesvärda ögonblick för en livstid, allt gjort med mer bekvämlighet och rörlighet än traditionella videokameror. Och med Apples iTunes samarbete, överföra dem till din PC eller laptop eller netbook är en kick.

---- Advanced Pekskärm

Tillsammans med iPhone snygg ny exteriör och uppdaterade video och kamera teknik har sin skärm erhållit en betydande översyn samt. Glid och glida igenom homescreens och menyer har aldrig känt mjukare och mindre motståndskraftig, vilket gör att användarna med tillfredsställelsen av att veta att deras mobil alltid fungerar när de behöver det, något som har lämnat företagare och chefer och alla i allmänhet imponerade.

- In Retrospect

Apple IPhone 4 är en stor enhet för någon, avancera mobiltelefoni med stormsteg i drygt ett par år sedan den första utgåvan, lämnar andra mobiltelefonföretag ridning dess kölvatten som alltid. Om du letar efter den perfekta smartphone för någon från en gadget freak till musikälskare, är Apple IPhone 4 det perfekta valet.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar