lördag 20 april 2013

Apple iPhone 4 med en ny design - Teknik - Mobiltelefoner


Apple IPhone 4 har en ny design med en rostfri band omger en mer robust väska och ett härdat glas skärm skyddar multi-touch-sensorer som förbinder användare fingerrörelser till nya iOS 4 operativsystem tillhandahåller multi-tasking och video ringer tillsammans med alla tredjeparts program från App Store. p Det är möjligt att organisera apps i mappar genom att helt enkelt hålla hemskärmen (s) och sedan välja två eller fler precession app ikoner, telefonen sedan automatiskt namnger mappen utifrån kategori, så bör du flytta en grupp av spel i en mapp, kommer det namnet "Spel".

Multi-tasking tillåter användaren att använda flera apps på IPhone 4 samtidigt, samt att lyssna på musik i iTunes i bakgrunden medan du använder andra program som Safari för att surfa på webben, eller vid nedladdning nya appar . Den multi-tasking funktioner som erbjuds i den nya iOS 4 operativsystemet hindrar inte på prestanda på grund av A4 chip processor och förvaltar också makt att ha liten påverkan på batteriets prestanda också.

musik och underhållning som erbjuds av luren är oändliga via iTunes Store erbjuder mer musik och video nedladdning för användaren, liksom App Store för fler apps inklusive tusentals spel. Samtidigt är iBooks presenteras också för att ge tusentals elektroniska böcker att ladda ner och njuta.

Handenheten innehåller en 5 megapixel kamera med en LED-blixt och upp till fem gånger digital zoom och möjlighet att ta bilder i dåliga ljusförhållanden och HD-video. Under tiden den främre VGA-kameran gör det enkelt för användaren att ta självporträtt bilder och även ringa videosamtal via FaceTime funktionen.

Telefonen har en häpnadsväckande erbjudande Retina-skärm i en pixeldensitet på 326 pixlar per tum på 3,5 tums skärm. De multi-touch kapacitet är också omgiven med nya härdat glas för att skydda mot repor och öka robustheten. Detta är inkapslad med en omgivande rostfritt stålband ger ytterligare stöd och erbjuda ett nytt, men ändå elegant design för handenheten serien.

Apple IPhone 4 samlar en värld av oändliga möjligheter från resursstarka apps till spel tillsammans med musik och filmer, samtidigt som de ger full funktionalitet och en sömlös användargränssnitt för telefonsamtal, och nu videosamtal samt enkel meddelandehantering och e-post . Detta är allt inneslutet i en ny design som erbjuder större styrka och hållbarhet, och skydda en fantastisk multi-touch display.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar