måndag 22 april 2013

En katt nät trasa klient slå maskin son iPhone - Business


beundrar verkligen ali och Jack Ma, kring elektronisk handel kakan, en cirkel runt besmear smör, göra kakan, och sedan hålla en kniv, ett svärd ett svärd för att njuta av god. B2B, rent ut skatt, betala skatt för att kasta i vattnet, som sten, en cirkel en cirkel av krusningar, nu, Internet gradvis från PC eran mobil trådlös era överföra, ali och i mobil e-handel ålder? Och fortfarande är obegränsad natur, är inte att tala om en mobiltelefon rensa ut skatt position den äldste brodern, fast ockupera juni i år bara från taobao.com spin-off "rena" nät, även överskuggas av. p Det sägs att, herr Ma hävdar att låta Baidu att sova "rena nät", nyligen kommer att lansera "iPhone-klient", innan redan ger ett rent ut skatt "mobiltelefon wap version," plus "iPhone-klienten" version, ren täckning av det kan man säga är mer och mer stor. Nu marknaden för Apple iPhone 5 är så redo för en katt nät, är detta drag som ska gå .......

Layout av mobiltelefon Internet, mer än Ali, med vad vi tror en "ren nät" är mer ko? Folk tror det rent ut skatt för att flytta till hands, om inte ko, men kan bevisa att rena ut skatten i trådlöst internet utvecklingen framåt på visioner och styrka, och genom att banka Baidu sökmotor för att nu själv göra vertikal sökmotor shopping söka, kan bevisa att rena ut skatt i elektroniska affärer har varit på strategier för layout, har öppen horisont och utvecklingsstrategi, och som en katt nät så att, i mobiltelefonen en kund från att ge "mobila wap version", åter till dagens " iPhone-klient "version, förkroppsligar den långsamma och rent ut skatt. Så rensa ut skatt för att beundra, och "ren" är ett bekymmer.

att sammanfatta "ren" fördel:

Paritet effektivare. Vi vet att en katt nät som en one-stop-shopping, inte bara kan ingången för att rensa ut skatt Taobao Mall, sök och rensa ut skatt för samarbete och affärer online shop, höga prestanda och pris förhållandet av varan, för närvarande och ren samling av shopping webbplats är fler än 2000 hem, står mer än 660 företag, det är grunden, tillräckligt för vårt trådlösa köper mer effektiva växelkurs.

Shopping bekvämare. Om en katt har endast växelkurs, som också beräkna är svart och vitt. Jag tror att en av de tao är bekvämt, nu endast en webbsida i konsumenternas rent ansikte rensa ut skatt eller betala skatt kontouppgifter, kan sökresultaten direkt köpa varor såsom nya ägg nät, YiXun nät, Kuba nät, 1 butik, lycklig, jordgubbar nät och rensade ut över oberoende B2C webbplats handelsvara. One stöder nu hänsyn till B2C shopping webbplats inloggning snabbt och har mer än 400 bostäder.

Detta hem, enorma mängder information och praktiska tjänster. En data visar ren insamling av sålda varor mer än 600 miljoner enheter, har tao lyckats mer än 200 miljoner uppgifter som den relaterade artikeln. Och den lokala förmånsstöd 170 städer, och varje 20000 DuoTiao företrädesrätt informationsuppdatering. Och eftersom vi använder iPhone, så kan när som helst var som helst runt visa sin mat, underhållning, fritid liv klassprivilegium, kan visa information, telefonsamtal handlare erbjuder direkt kontakt med företagen,, kan se från din position, till butiken av promenader, transport, körning, rutt. Dessutom, man har också användaren värme än, professionell rekommendation, kan hjälpa dig att snabbt utvalda råvaror.



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar