lördag 20 april 2013

Apple iPhone 4 med videosamtal via FaceTime - Teknik - Mobiltelefoner


Apple IPhone 4 erbjuder videosamtal som ingen annan telefon via FaceTime, som möjliggjorts genom att helt enkelt hitta en kontakt och knacka FaceTime att starta ett videosamtal till denna person. FaceTime använder den främre kameran medan en andra huvudkameran på baksidan av den senaste iPhone luren är närvarande för stora bilder och HD-video tillsammans med en LED-blixt.

Handenheten är också den första i den prestigefyllda området att funktionen multi-tasking tillåter användaren att enkelt växla mellan applikationer både förinstallerat och tredjeparts program från App Store, och sedan återvända till dem senare på samma ställe ha utfört annan uppgift med andra program, eller helt enkelt använda en annan app i väntan på en nedladdning. Det gör det också möjligt för användaren att ständigt lyssna på musik i bakgrunden när de utför andra uppgifter på telefonen. Allt detta sker enkelt från ett dubbelklick på Home-knappen på framsidan av telefonen också.

Förutom multi-tasking, är en annan nyhet med IPhone 4 mappar. Mappar tillåter användaren att nu organisera sitt hem skärmen bättre, och specifikt organisera sina appar, på grund av den enorma 200.000 plus tillgängliga, till exempel att användaren kan ha en mapp som heter "Spel" och har alla deras spel apps inuti. Folder namngivning är automatisk också, är det gjort på grundval av de kategorier av appar läggs till i mappen, även om de fortfarande är redigerbar.

Tillsammans med alla dessa nya funktioner luren fortfarande ger användaren en iPod också, erbjuder iTunes för att lagra tusentals låtar av musik bland annat album information och konstverk och helt enkelt bläddra igenom med touch rörelser på skärmen för att hitta önskat album, spår eller en spellista för att njuta. Naturligtvis har användaren även möjlighet att titta på videor, TV-program och filmer från iTunes också. När ett samtal kommer in musiken tonas automatiskt också, så att det kan tas.

Handenheten också fortfarande gör det möjligt att sömlöst surfa på webben via webbläsaren Safari, som erbjuder bokmärken, Google sök och snabb bläddring prestanda, samt öppna PDF-dokument i-fönster, och flera fönster också. Email erbjuds av programmet E-post som kan synkronisera e-postkonton och e-post, medan Yahoo Mail och Gmail kan nås också via egna erbjuds respektive program.

Apple IPhone 4 är den senaste i iPhone-serien, och föga förvånande bäst ännu. Med alla de vanliga funktionerna som avancerade och nybörjare iPhone-användare har kommit för att njuta av, den här handen nu också behandlar kritiker yttranden med multi-tasking utan att minska prestandan, mappar för att organisera alla dessa program från tredje part och en kraftfull kamera med blixt, tillsammans med en ny och mer hållbar design. Allt detta och en mobiltelefon.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar