torsdag 3 maj 2012

Verizon att erbjuda iPhone


10 februari är det datum att titta på, som Verizon sade landet nyligen på en New York City presskonferens. Det är på denna dag att företaget meddelade att man skulle börja sälja Apples populära pekskärm smart telefon, iPhone.

Tillkännagivandet gjordes vid Lincoln Center genom Verizon COO Lowell McAdam och Apple COO Tim Cook, och hälsades med mycket spänning och diskussion. Denna plan kommer formellt att bryta monopolet på iPhone tjänster som idag innehas av telekommunikation jätten AT & T.

Verizon kunder kommer att erbjudas möjlighet att förvärva en ny Verizon iPhone via pre-order den 3 februari, hela 7 dagar innan telefonen är inställd på att gå till försäljning till allmänheten i stort. Verizon planerar att erbjuda flera fördelar jämfört med de iPhone-modeller och tjänster som idag erbjuds av AT & T. Till exempel kommer Verizon iPhones kunna ansluta upp till 5 Wi-Fi-enheter, göra dem till personliga Wi-Fi "hot spots".

De kommer också att ansluta till CDMA-nätverket snarare än GSM, som många analytiker föreslår kan leda till kraftigt ökade nätet stabilitet. Många nuvarande iPhone-användare är uppriktigt hoppas att Verizon Wireless tjänsten kommer att vara upp till uppgiften att tillhandahålla ett förbättrat alternativ till sin nuvarande tjänst planer.        

Ofta anses vara en av de mest innovativa och vackra mobiltelefoner på marknaden är Apple iPhone en underbar mobil enhet med en lyhörd pekskärm, utmärkt upplösning, förmågan att ta bilder och video, och en växande samling av program som tillåter användare att ha sina telefoner utför ett brett spektrum av uppgifter. Spänningen över öppna här mycket älskade enheten till nya tjänsteleverantörer är ganska påtaglig, och Apple aficionados är hittills omfattar detta drag som ett positivt steg.

Verizon planerar att erbjuda en 16 gigabyte modell för $ 199,99 med köp av en två års kontrakt, och en 32 gigabyte modell för $ 299,99 med samma avtal. Tyvärr, Verizon och Apple har ännu inte kan ge tillgång till 4G kapacitet, men många är försiktigt optimistiska om att Verizon fortfarande kommer att kunna ge AT & T ganska springa för dess pengar genom att erbjuda alternativa tjänster och urval. Och industri insiders tyder på att en 4G iPhone plan från Verizon kan vara tillgänglig så snart som denna sommar.

Som svar på denna nya konkurrens, har AT & T högg redan priserna på sina äldre modeller generationens iPhone och planerar att ta på Verizon med aggressiva marknadsföringsstrategier. Rykten kör skenande om vilka former denna tävling kommer att ta, och många förväntar sig Verizon att erbjuda obegränsad data planer som ett incitament att välja sina iPhones under de som erbjuds av AT & T.

Vad är säkert är att den nya konkurrenssituationen kommer att vara en stor välsignelse för konsumenterna eftersom båda företagen kommer att incitament för att ge förbättrade nivåer av service och support till rimliga priser. I slutändan kommer det att vara gemenskap iPhone entusiaster som är de verkliga vinnarna i detta samarbete.

Se vår Författarens rutan nedan för Verizon iPhone erbjudanden och andra spännande nyheter om vad som Verizon har att erbjuda sina kunder.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar