söndag 20 maj 2012

Iphone Version 5 Rykten


 Apple, är som den ledande tillverkaren av iPhone, iPads och berör iPod, sälja dem en strykande åtgång bland sina konsumenter i USA. För att tillgodose deras ökande krav och hålla sig uppdaterad med den senaste tillgängliga tekniken, har Apple har periodvis släppa nya, förbättrade och uppdaterade versioner av sina produkter på marknaden.

Äpplen nyligen släppt och nu tillgängliga versionen på marknaden är IPhone 4.It har följande allmänna funktioner:

 Trots sina framträdande egenskaper har IPhone 4 signal problem, kortare batteritid, låg internet hastighet och mindre skärm. För att ta bort dessa nackdelar och att hålla dig daterat i iPhone tekniken, är äpple i färd med att släppa nästa generations iphone 5. Men har Apple inte släppt någon prototyp av den föreslagna version.However, ända sedan äpple flöt nyheten om iphone 5, sociala webbplatser som Facebook, är Hub sidor och tiotals andra webbplatser surrade av rykten och skriva artiklar om nästa generationens iphone 5.But vet ingen kropp om de exakta funktionerna i nya iphone 5 eller det exakta datumet för dess release på marknaden.

Intressant alla rykten kan vi även kalla dem önsketänkande, som är flytande i marknaden om iphone 5 är endast på grundval av de tekniska nackdelarna eller svårigheter de upplever med iPhone 4:

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar