lördag 19 maj 2012

Översyn av Top 5 Iphone Tracking App


 Läs recensionen av Top 5 iPhone spårning app STEALTH IPhone 4, Mobil Spy Stealth, Catch en otrogen make, mobiltelefon plats och föräldrar att spåra sina barn. Det finns en mängd olika fria och låg kostnad privatekonomi applikationer för iPhone. Några av funktionerna i denna applikation inkluderar Stealth GPS-spårning, där GPS-positioner upp var trettio minuter med en länk till en karta, också med att Mobile Spy är helt dold, vilket de har ingen aning om att de spåras.

Stealth IPhone 4 tracking app

 Stealth IPhone 4 spårning app släpps av Mobile Spy. Genom denna app kan du nu SECRETLY spåra eller spionera på en IPhone 4 för att fånga en otrogen make, hålla ett öga på dina barn, eller kanske följa anställda som använder företagets utfärdas Iphone 4s.

Mobile Spy Stealth iPhone spårning app

 Mobile Spy är ett stealth GPS-spårning och spy app för iPhone. Mobile Spy iPhone Tracking App är ett bra sätt att i hemlighet spåra en iPhone. Med Mobile Spy: s iPhone spårning app, kan du se alla inkommande och utgående samtal loggar med den här funktionen. Med denna iPhone spion funktionen kommer du kunna läsa alla inkommande och utgående textmeddelanden. Detta fungerar även om meddelanden direkt raderas efter att läsa.

Fånga en otrogen make med en iPhone spårning app

 En iPhone spårning app fungerar är att du installerar den direkt på iPhone som du vill spåra. När den är installerad kommer app överföra GPS-koordinater till en online-konto som du ställer in vid tidpunkten för köpet. Du kan också fånga din make verksamhet genom denna ansökan. iPhone spårningsprogram är ett fantastiskt sätt att spåra en iPhone och ta reda på var din make är på väg. Du kommer inte hitta ett enklare sätt att hålla ett öga på din make och spåra deras placering i realtid.

iPhone spårning app för föräldrar att följa sina barn

 Med iPhone app föräldrarna följa sina barn. Detta är det bästa sättet att hitta billiga (men effektivt) sätt att spåra din tonåring, bör du överväga att köpa en iPhone spårning app. Du får stealth GPS-spårning, Live Call övervakning, rum övervakning, SMS avlyssning, visa samtalsloggar, och läsa inkommande och utgående e-post.

 Källa: B4tea.com.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar