måndag 28 maj 2012

Få en iPhone uppgradering gratis (även under kontrakt)!


Anpassad från min ursprungliga artikel Hur får man en gratis iPhone uppgradering (även under kontrakt).

Varje gång en ny iPhone kommer ut, känner tidigare iPhone ägare lurade. De är inte längre i framkant. Prova googla frasen "Jag köpte min iPhone" så ser du vad jag menar. Medan sekretess Apple produktlanseringar har alltid orsakat detta problem, har det förvärrats den senaste tiden beroende på hur telefonen kontrakt. Om du är den sortens person som alltid uppgraderar till den senaste modellen, du kommer att betala mer för telefonen på grund av villkoren i ditt kontrakt. Här är vad du kan göra åt det: Få din nuvarande telefon för att sälja på eBay för att fullt ut betala för en ny. Du trodde nog att det inte skulle sälja för så mycket, men dessa åtgärder kommer att visa dig något annat.

Brand nya telefoner sälja på eBay mycket bättre än begagnade sådana. Om det finns en brist i telefonen som Apple butiken inte kan fixa, kommer de att ersätta den gratis. Om du har tillbringat någon tid på Genius Bar tittar reparationer, kommer du att märka att de byta ut betydligt fler iPhones än de faktiskt fixa. Kanske skärmen har vissa brinna i, inte håller batteritid inte upp, eller hörlursuttaget agerar konstigt. Om du har någon form av problem alls, ta telefonen till Apple. De kommer fixa det gratis eller de kommer ge dig en ny. Oavsett vad du är bättre än tidigare.

Innan du försöker sälja på eBay, låsa upp telefonen för andra flygbolag! Denna process (kallad jailbreaking) gör det möjligt för telefonen att arbeta med alla GSM bärare som stöder SIM-kort. Detta är den verkliga tricket för att få ett bra pris för din telefon. Det kommer att öka efterfrågan och öka mängden anbud enormt. Du kommer även att öppna upp möjligheten för internationella budgivare. Den frigörande Processen är enkel - köra QuickPwn programvara på din iPhone och den kommer låsas upp på några minuter. Det är löjligt hur enkelt det är.

Nu när du har gjort Jailbreak, är det dags att få din iPhone att sälja på eBay. Jag skulle rekommendera en 5 dagars auktion, en bra bild av din telefon, och den ursprungliga rutan om du fortfarande har det. Den verkliga försäljningsargument är att den är olåst, så se detta inte framgår av listan. Varje GSM bärare med SIM-kort kommer att fungera! Detta kommer också att tillåta internationella anbudsgivare att använda telefon, så anser sjöfarten internationellt för att få mest pengar. Det är troligt att din telefon kommer att sälja till någon från ditt land ändå, men de internationella anbud verkligen höja slutpriset. För att hjälpa att exponering även markera alternativet för att visa din auktion på internationella eBay webbplatser.

Många iPhones sälja på eBay, så när du ställer in din auktion kommer det att vara till din fördel att använda vissa presenterade notering alternativ. Dessa kan bidra till din auktion skilja sig från alla andra. Det finns flera typer av presenterade listor, men 10 $ alternativet (för att göra din auktion visas högst upp i sökresultaten) är förmodligen tillräckligt bra. Du kan lägga till fler alternativ, men tänk på att de ökar priset. Använd någon strategi och spara dig pengar.

Lista inte något annat än de nakna tillbehören minsta med telefonen. Inkludera kabel för att ansluta den till datorn och kanske hörlurarna. Om du fortfarande har den ursprungliga lådan, kasta det i också. Se till att inkludera det i bilderna för auktionen. Alla andra tillbehör du har (en docka, väggen laddare eller ens hörlurarna) kan säljas separat i sina egna auktioner. De kommer inte att sälja för mycket, men varje liten bit hjälper.

Om du spelat dina kort rätt, kommer auktionen avslutas på ungefär priset av den senaste modellen iPhone. Erfarna användare som säljer på eBay har till och med kunnat få en tillräckligt hög pris uppgradera till en större storlek. Kontrollera färdiga listor för att se vad som fungerade för dem. Om du har svårt att försöka sälja på eBay, överväga en alternativ webbplats som Craigslist. Där kan du lägga telefonen för ett högt pris och vänta tålmodigt för en köpare att följa med att betala kontant.

Ytterligare tips

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar