fredag 4 maj 2012

IPhone 4 Vs Android En jämförelse


För ungefär ett år har människor diskuterat fördelarna av två typer av smarta telefoner. Den första som enligt min mening som fick bollen i rullning på smarta telefoner är iPhone. Innan iPhone ankomsten endast en liten andel av dem som köpt telefoner köpt smarta telefoner. Nu bara en liten andel av de personer som köper telefoner köper något annat än en smart telefon. Den andra fungerar ungefär som en iPhone men bygger på Open Source kallas Android.

de viktigaste skillnaderna mellan dessa plattformar är dessa:

1. OSX OS som driver iPhone endast fungerar på en iPhone. De plus är tillverkaren kontrollerar hårdvaran och mjukvaran göra förändringar där förändringar kommer att göra störst effekt för slutanvändarna upplevelse. De minus är det bara kommer att fungera på ett märke av hårdvara, och en särskild telefon i det.        

2. Android OS kommer på på en mängd olika smarta telefoner från olika tillverkare. De plus är om du hade en dålig upplevelse med en Samsung, inga problem Android dessutom kan köras på Motorola, inte gillar utseendet och känslan av Motorola, gör HTC också, problemet löst.

3. Endast program godkända av Apple kan vara på iPhone App Store. Vissa människor tycker att det begränsar alldeles för mycket flexibilitet och vill ha mer kontroll över vad de kan och inte kan installera på sin smarta telefon. Andra känner säker på att enbart program som körs på rätt sätt kommer att godkännas av Apple och göra det till App Store.

4. En Val av endast två flygbolag om du väljer en iPhone vs ett urval av alla 4 nationella flygbolag om du väljer en Android-enhet. För närvarande iPhone fungerar endast på de nätverk av AT & T eller Verizon. Mest varje bärare har en enhet som kör Android.As du kan se från ovan en av de teman som hela tiden kommer upp är folk som vill ha större kontroll väljer Android. Människor som vill att alla arbete att välja iPhone. Så vilken som är bättre, tycker jag att frågan inte kan besvaras eftersom det ändrar på vem du frågar. Om du arbetar på datorer eller liknande för att justera saker, skulle jag rekommendera Android OS dess baserat på öppen källkod och du kan bokstavligen skriva ditt eget program att köra på den om du vill. Om du vill få app som du behöver och bara använda det då en iPhone skulle vara en bättre passform.
Och det är vad hela denna debatt handlar om också. Det finns inget sådant som en perfekt smart telefon, men det finns ett sådant som en bästa passform smarta telefon baserad på den användare som köper det.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar