fredag 18 maj 2012

Den underbara världen av iPhone


När du har angett iPhone universum, är chansen god att du aldrig gå tillbaka. När det gäller att göra samtal, det är helt enkelt en fråga om att knacka på ett namn eller nummer - Glöm att behöva scrolla ner en liten display.

Men ringa är bara toppen av isberget. Den iPhone har SMS med ett QWERTY-tangentbord, visuell röstbrevlåda, en 2-megapixel kamera som tar vackra bilder, och en halv miljon möjliga ringsignaler är alla till hands - bokstavligen. IPhone ger dig alla funktioner i en iPod, och lite till. Den widescreen-skärm kan du lyssna på ljudböcker eller titta på videor, filmer och TV-program. Du har omedelbar tillgång till Internet, e-post, kartor och en YouTube-spelare som startar från startskärmen. Den iPhone kartor funktionen ser till att du aldrig kommer att gå vilse, och otaliga widgets hålla dig oändligt glad. Men en lista över funktioner inte börjar uttrycka vad i hjärtat av iPhone revolutionen. Det är vacker, det är intuitivt, det är elegant, och det är helt cool.

iPhone Portaler

Bäst av allt, när du köper en iPhone, vad du drar ur lådan är bara början. Möjligheterna är nästan obegränsade. Det är därför ett ökande antal av iPhone aficionados vänder sig till vad som är i huvudsak iPhone portaler -. Gateways till tillbehör, nedladdningar och information för denna tekniska undrar

Rätt iPhone webbplatsen kommer att låsa upp en värld av resurser för både nya ägare och gamla timers. I tillbehören avdelningen kommer du att kunna hitta läder fall skinn gel, och även böcker som hjälper dig att få ut det mesta av din iPhone. Du kan också hitta handledningar och programvara för enheten, samt information om iPhone reparation.

nedladdningstjänster

Men den kanske mest användbara aspekten av en iPhone gateway är att den presenterar en rad tjänster för att ladda ner musik, musikvideor, filmer, spel och mycket mer. Till exempel kan du hitta en tjänst som för en engångsavgift, ger dig tillgång till obegränsade nedladdningar. Detta kringgår de omständliga pay-per-download arvoden de flesta webbplatser.

när de beslutar vilka tjänster att köpa, se till att den service du väljer har miljontals filer från att välja bland, att det är fri spyware och pop-ups, och att det erbjuder gratis online hjälp och 24-timmars teknisk support.

Media Transfer

Vanligtvis när du registrerar dig med en nedladdningstjänst, får du också lätt att installera programvara och handledning om hur man överför media från en DVD eller en PC till en iPhone. Leta efter programvara som stöder flera videoformat, till exempel. Avi,. Mpg. Mov. Wmv och. Mp4. På samma sätt bör programmet stödja en mängd olika typer av bilder, till exempel. Gif. Jpg och. Bmp.

iPhone var utan tvekan den bästa uppfinningen av 2007. Nu när iPhone finns i 16GB och 32GB (liksom 8GB), är det lätt att ladda ner filmer, musik och videor till ditt hjärta innehåll. Att hitta rätt iPhone portalen ger dig möjlighet att ladda upp din iPhone och få ut genom dörren på ingen tid alls.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar