söndag 6 maj 2012

iPhone iPad och Android Apps utveckling


Tritone Tech är en indisk baserat iPhone Development Company, vi har kunder över hela landet och hela världen, våra viktigaste kunder är från USA, Storbritannien och andra utländska länder har Tritone Tech den omfattande expertis inom iPhone-program och utveckling bara en professionell iPhone ansökan utvecklare kan utvecklar din iPhone göra den mer funktionell och användarvänlig att använda. Vi har högutbildade begåvade och engagerade experter att utveckla särskilda iphone tillämpningsprogram som per klienter / användare önskemål.
IPhone blomstrar nu för tiden och det är revolutionerande och blomstrar anordning som skapas av Apple. Tritone Tech iPhone programmerare och designers har i fördjupad kunskap om Mac OS X ram, Cocoa Touch Framework och simulatorer iPhone. Vi har experter programmerare och utvecklare som specialiserat sig på iPhone applikationsutveckling, iPhone utveckling och iPhone programmering.
Här är några områden där vi kan utveckla iPhone mobila applikationer:
Sociala nätverk
Nöje
Nyheter
Shopping
3D spel programmering
Resor Bokning
Office och Business Applications
multimediaapplikationer
Internet Applications  Utility Program
Språk Konverteringar Applications
Tritone Tech har byggt kompetens att leverera de bästa iPhone-program. Våra iPhone utvecklare gör en noggrann analys av olika funktioner med hjälp mest avancerade instrument för löpande ansökan och aktuella uppgifter från klientens iPhone.
Princip Android ram som utvecklats av Google och Open Handset Alliance. Android är mjukvaruplattform och operativsystem också. Android är användning för att ge brett spektrum av användningsområden kategorier såsom multimedia ansökan, ansökningar roliga, applikationer kommunikation, kontor / affärsapplikationer, applikationer säkerhet, tillämpningar resor, program nytta, etc. För utvecklingen av tredje part, är Android att ha rika stöd av dess centrala bibliotek.
Android SDK innehåller många offshore verktyg för att utveckla och avlusa anmälningskod, vilket gör att utvecklare och programmerare frihet att anpassa ansökningarna enligt kundens krav, våra experter utvecklare att utveckla mobila applikationen, testa och kanaler till smarta telefon enheter. Vi kan utveckla många smarta telefon applikationer och mobila applikationer som synkroniserar webb och mobil plattform.
Tritone Tech ger mobil applikationsutveckling för Android-plattformen. Våra mobila applikationer utvecklare har att utnyttja kunskaper och erfarenheter inom mobil applikationsutveckling med hjälp av android ramverk och Java.
Vi erbjuder mobil applikationsutveckling för Android-plattformen och vår omfattande arbetslivserfarenhet, kunskap och metoder på Google Android applikationsutveckling är praktiskt och mycket konsekvent. Våra enormt duktiga Android applikationsutvecklare utforska obegränsade möjligheter Android, genom sin omfattande uppsättning av teknik för utveckling.
Tritone Tech har byggt kompetens att leverera de bästa iPhone-program. Vår expert utvecklare gör en noggrann analys av olika funktioner med hjälp mest avancerade teknik för att köra programmet och aktuella uppgifter från klientens iPhone.
Tritone Tech ger mobil applikationsutveckling för Android-plattformen. Våra mobila applikationer utvecklare har stora kunskaper och erfarenheter inom mobil applikationsutveckling med hjälp av android ramverk och Java.
Tritone Tech har en väl etablerad och talangfulla IT-experter team med hög kompetens och förmåga att utforma och utveckla någon form av mobila applikationer utveckling enligt kundens önskemål.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar