tisdag 1 maj 2012

Top 10 Funktioner i New iOS 5


Apple kommer att släppa ett helt nytt iOS 5 för användare att uppdatera snart för iPhone, iPad och iPod touch. För en ensam tids väntan, ger Apple äntligen oss den perfekta iOS 5, den mest avancerade mobila operativsystem i världen, med anmälan center och andra mer än 200 uppgraderingar.

Bland de nya funktionerna är har några av dem redan på iPhone och iPad med 3: e parts app. Nu Apple tar dem tillbaka till sitt eget operativsystem. Om du någonsin har använt "WhatsApp", kommer du inte känner konstigt när du använder iMessage. WhatsApp låter användare överföra information snabbt, bland annat ord och multimedia grejer, och utan begränsning av mobil plattform. "IMessage" tillägger ett antal nya funktioner som bygger på WhatsApp, såsom butiken samtalet med icloud. Om enheten har Instapaper, har du redan upplevt delar av den nya versionen Safari funktion. Om du använder något som "Remember the Milk" som påminnelse, kommer du att älska iOS 5: s påminna funktion dåligt.

Några andra funktioner kan enkla men riktigt användbar, såsom du kan ta en bild med volymen upp knappen utan att låsa upp skärmen. Så många nya funktioner och låt oss nu se de 10 bästa nya funktionerna med iOS 5.

Top 1 Anmälan Center

Jag kommer att ge upp en ny funktion till Anmälan Center. Apple ger slutligen upp den irriterande valpen-fönster när du spelar spel eller har något viktigt. Den föregående meddelande fönstret som en låda utan ord, det är verkligen irriterande, speciellt på kvällen, när du spelar spel eller bara chating med vänner, ett meddelande fönster pop-up, har du någonsin tänka dig att du kommer att kasta din iPhone till väggen.

nu Apple tar oss Anmälan Center för att ersätta den ovälkomna popup-fönster. Den här är som "Mobile Notifier" app eller något liknande. Anmälan Center visar inte bara användaren varsel, men även vädret och app: s realtid info. Om du låser skärmen kan du även använda drop-down varsel utan låsa upp skärmen. När yo dra skärmen kommer du att se sammanfattningen av varje anmälan.        

Top 2 iMessage

Apples iMessage är något som "BlackBerry Message". Den körs på mer än ett-enheter med iOS 5. Till exempel kan du chatta först med dina vänner med din iPhone och sedan plocka upp din iPad prata med dem direkt. I framtiden kommer Mac OS Lion har denna funktion också. Med den kan du se vem som läser med leverans och läsa recipts. Medan är skillnaden med WhatsApp att man inte kan köra iMessage med uniOS enheter. Kanske Apple tycker att det inte är värt att prata med dina vänner som med Android och BlackBerry fritt.

Topp 3 ny kamera och foto app

Denna version iOS har två enkla men användbara funktioner som uppfyller alla användare behöver. En är att du kan få åtkomst till kameran app utan att låsa upp skärmen. Du kan bara använda rutnätslinjer och nypa till zoom gester för att få ditt skott precis lagom. Fokusera med en tryckning. Du kommer aldrig förbi en bild som du vill. Den andra är du bara kan trycka på volym-upp-knappen för att ta foton utan att använda den på skärmen. Detta kommer att vara den mest bra funktion för de användare som tar fotot ofta med iPhone.

Den nya kameran App lägger enkla Fotoredigering funktioner du enkelt kan redigera dina bilder med den, till exempel beskära, rotera, förbättra och ta bort röda ögon. Detta kommer att vara riktigt användbar för de användare som inte har "Kamera Plus".

Topp 4 Newsstand

Det finns en kiosk på iOS 5, som är verkligen som iBooks. Men de har skillnader, såsom Newsstand är endast för magzine och Journal. I själva verket är det som someting på mellan iBooks och fil mappen.

Topp 5 Twitter

iOS 5, ger Apple Twitter i den överallt. Exempelvis efter bilder till Twitter efter att du tagit ditt foto. IOS 5 kan du dela yous saker på Twitter direkt när du använder YouTube, Safari och även Maps. Och Apple lägger till en Twitter alternativ i kontaktlistan.

början 6 New Safari

nya Safari lägger flera nya funktioner. När du länkar din iPad och iPhone kommer webbsidan kunna ändras så att anta skillnaden mellan två skärmar, kommer det att bli mer användarvänligt när sidan är utan annonser och omgjorda.

omgjorda hemsida kommer att läggas till läs listan och sparat kan du läsa den offline senare. Du kan LSO synkronisera sidan till olika iOS 5 enheter och Mac OS Lion enheter och läsa dem när som helst och var som helst. Det kan använda iCould.

Utsikten sidfliken också läggas till den nya Safari, när du öppnar en sida visas fliken listas under adressfältet. Det är verkligen snabbt av Apple officiella hemsida. Hoppas det kommer Söve problemen på LOD Safari.

Top 7 Påminnelser

nya påminnelser gör det enkelt att ställa ut många saker att göra. Enkel och tydlig, kan du arange din dag enkelt och dessutom det kan vara synkroniserat med iOS 5 enheter och Mac OS X enheter. Det mest ögongloben fångade funktionen är att om du har lagt på "Köp mjölk" till att göra listan och du har glömt det helt. Oroa dig, kommer det att påminna dig när du passerar en mjölk butik eller stormarknad.

Top 8 E-System

Apple förbättrar e-postsystemet med mycket mer text format. Om din vän tycker om att lägga alla ord fet, kommer det vara en dasister för dig och du kommer inte förstå hans synpunkt. Så mer textformat kan lösa detta problem enkelt.

Kontrollen av text strecksatsen. När du citerar, kan du styra strecksatsen själv.

Top 9 behöver inte längre PC assistent

iOS 5, kommer din iPhone, iPod touch och iPad inte enstöring behöver assistent från iTunes och PC. Vid denna punkt, Apple hinna slutligen upp Android och Windows Phone 7. Det är verkligen praktiskt att när du öppnar dina nya enheter kommer en välkommen-gränssnitt visas och du kan uppdatera alla dina program på iOS 5 med wifi.

Top 10 Game Center

Apple ger en improvment på Game Center och införa idéer från Xbox och annat vilt plattform som att lägga avatar, spel upptäckt och stöder ord för vänner och Scrabble och andra spel på det sättet.

Så alla Apple-fans, uppdatera dina enheter till iOS 5 så fort du kan och njuta av de över 200 nya funktionerna som förs från Apple.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar