söndag 13 maj 2012

Faq om iPhone


1. Vad är Apple iPhone

iPhone är en produkt från Apple och kombinerar en iPod, mobiltelefon och internet enheten till en handdator mobil produkt.  "En revolutionerande mobiltelefon, en widescreen iPod med touch-kontroller och ett genombrott kommunikations Internet-enhet med desktop-class email, webbsurfning, kartor och söka - i en liten och lätt handhållen enhet."

2.Can Jag tittar på video på IT?

Phone är en widescreen iPod med touch-kontroller som låter dig njuta av allt ditt innehåll, inklusive musik, ljudböcker, video, TV-program och filmer på en vacker 3,5-tums widescreen-skärm. Den låter dig också synkronisera innehållet från iTunes-biblioteket på din PC eller Mac. Och sedan kan du komma åt allt med bara en fingertryckning.

3.Hur Gör jag ett samtal på det?

iPhone är en revolutionerande ny mobiltelefon som tillåter dig att ringa ett samtal genom att helt enkelt peka fingret på ett namn eller nummer i din adressbok, en favoritlista, eller ett samtal logg. Det också automatiskt synkroniserar alla dina kontakter från en PC, Mac eller Internet. Och det kan du välja och lyssna på röstmeddelanden i vilken ordning du vill precis som e-post.

Med iPhone, ringa ett samtal är lika enkelt som att trycka ett namn eller nummer. Dessutom kan du enkelt bygga en favoritlista för dina mest ringda samtal och snabbt slå ihop samtal tillsammans för att skapa konferenssamtal.

4.Does det ha Voicemail?

Visual Voicemail kan du gå direkt till någon av dina meddelanden utan att lyssna på tidigare meddelanden. Så du kan snabbt välja de meddelanden som är viktigast för dig.

5.Can skickar jag sms på Iphone

Iphone innehåller ett SMS ansökan med en prediktiv QWERTY-tangentbord som förebygger och korrigerar fel, vilket gör det enklare och mer effektivt att använda än de små plast tangentborden på många smartphones.

6.Can jag ta bilder med den

Apples nya iPhone har en 2-megapixel kamera och ett foto management program som går långt utöver vad som helst på en telefon idag. Synkronisera bilder från din PC eller Mac, och du är redo att bläddra eller e-posta dem med fingret.

7.Can jag skicka mail? Kan jag surfa på nätet?

iPhone har en HTML-e-postklient och Safari den mest avancerade webbläsaren någonsin på en bärbar enhet som automatiskt synkroniserar bokmärken från din PC eller Mac. Safari innehåller också inbyggda Google och Yahoo! sökning. IPhone är helt multi-tasking, så du kan läsa en webbsida när du hämtar din e-post i bakgrunden via Wi-Fi eller EDGE.

iPhone använder en HTML-e-postklient som hämtar din e-post i bakgrunden från de flesta POP3-eller IMAP-posttjänster och visar foton och grafik till höger tillsammans med texten.

8.Can Jag Få vägbeskrivningar igenom det?

med Google Maps och iPhones fantastiska Maps, kan du visa kartor och satellitbilder, eller få vägbeskrivningar och trafikinformation, allt från iPhone anmärkningsvärda, lätt att använda touch interface.

9.Iphone Widgets

IPhone har till widgets. små program som ger dig bra information som lager rapporter, väderrapporter och mycket mer i realtid

10.Multi-touch Sceen

iPhone har den mest revolutionerande användargränssnittet sedan musen. Det är en helt ny gränssnitt baserat på en stor multi-touch display och innovativ ny programvara som låter dig styra allt genom att bara fingrarna. Så du kan glida genom album med Cover Flow, bläddra igenom foton och skicka dem med en touch eller zooma in och ut på en del av en webbsida alla genom att bara använda iPhones multi-touch display.

11.What är operativsystemet?

Mac OSX finns nu på en liten, handhållen enhet som ger dig tillgång till äkta desktop-class applikationer och programvara, inklusive rika HTML-e-post, fullfjädrad webbläsare, samt applikationer såsom widgets, Safari, kalender, SMS , Anteckningar, och Adressbok. IPhone är helt multi-tasking, så du kan läsa en webbsida när du hämtar din e-post i bakgrunden.

12.Is Iphone Wireless

iPhone använder quad-band GSM, den globala standarden för trådlös kommunikation. Det stöder också Cingulars EDGE-nät, 802.11b / g Wi-Fi och Bluetooth 2.0 med EDR, som länkar till Apples nya anmärkningsvärt kompakt Bluetooth headset.

13.Built-i Avancerade sensorer

Apples iPhone "accelerometer" känner av när du vrider enheten från stående till liggande, ändrar sedan automatiskt innehållet på displayen, så att du omedelbart se hela bredden på en webbsida eller en bild i dess rätta proportioner. < / p>

rörelsesensor känner av när du lyfter iPhone till örat och omedelbart stänger av skärmen för att spara ström och förhindra oavsiktliga inslag tills iPhone flyttas bort.

En sensor för omgivande ljus justerar automatiskt visar ljusstyrkan till lämplig nivå för den aktuella omgivande ljuset och därigenom förbättra användarupplevelsen och sparar kraft vid samma tidpunkt.

14.The iPhone support Microsoft Word-, Excel-eller PowerPoint-filer?

iPhone kommer att stödja för Microsoft Office-dokument och kommer därför att tillåta läsning av Word, Excel eller PowerPoint-filer.

15.iPhone stöd Adobe PDF-dokument

Ja, kommer det att vara möjligt att öppna och visa Adobe PDF-dokument på din iPhone, även redigering kommer inte att vara möjlig.

16.iPhone stöd MMS?

Ja, men du måste uppgradera OS

17.Is e stöds på iPhone?

Ja, har iPhone en HTML-e-postprogram som tillåter användaren att bädda in bilder till e-post. Exchange-servrar stöds också, förutsatt att de har varit installation med IMAP/POP3.

18.Is det möjligt att synkronisera Microsoft Outlook med iPhone?

Ja, Outlook och Outlook Express stöds.

19.What webbläsare kommer iPhone till?

iPhone kommer att använda webbläsaren Safari

20.Does webbläsaren visa hela webbsidan på iPhone skärm?

Ja, hela webbsidan vara synlig på iPhone display -. för att zooma in något specifikt område bara dubbelklicka på skärmen för

21.iPhone Safari stöd Flash?

Nej, iPhone Safari stöder inte Flash.

22.iPhone stöd YouTube uppspelning?

Ja, iPhone support YouTube-uppspelning.

23. iPhone Safari stödjer Java?

Nej, Java stöds inte.

24. iPhone Safari stöd för JavaScript

Ja JavaScript stöds.

25.Does iPhone har ett löstagbart batteri?

Ingen iPhone har en inbyggd batteri enhet likt iPod.

26.Does iPhone stöd flyttbara media?

Nej, stöder iPhone inte några flyttbara media.

27.Can iPhone minne utökas?

Nej, iPhone minne inte ökas eller utvidgas.

28.What är iPhone videoformat? H.264, MPEG-4 i. mp4, är. m4v. mov 29.What iPhone-musik formatMP3, AAC

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar