måndag 7 maj 2012

Iphone Application Development: Sparka Butt med Iphone Apps


 iPhone apps har tagit världen med storm, och du kan hitta iPhone Apps för vad du vill. iPhone utvecklare runt om i världen har kommit med ett antal apps att hjälpa människor sluta röka. Den här artikeln förteckning 5 av de bästa sitt utträde applikationer för iPhone.

 Mark Twain sa en gång, Att sluta röka är det enklaste sak i världen. Jag vet eftersom Ive gjort det tusentals tid. Sparka rumpa är lätt, men inte hålla sparkas länge. Många av oss försöker att sluta röka, men en av de svåraste vanor att bryta. Rökning dödar miljontals människor varje år, och medan många försöker sluta röka behöver sluta en hel del beslutsamhet. Det finns fler sätt att sluta röka än det är att röka en cigarett, och en av de sätten är att använda iPhone apps att stanna på rätt spår och inte tända en cigarett.

 70% av rökarna säger att de försöker sluta, och thats ett stort antal människor. Följaktligen har ett mycket fokuserat sin iPhone applikationsutveckling i att skapa program som hjälper Quitters. Följande är de iPhone apps att ladda ner när du behöver hjälp med att kyssa farväl till rökning:

Quitter: Dess ofta de enkla program som gör susen. Quitter är en app som träffar där det gör ont, det visar hur rökning skadar inte bara kroppen, men också din plånbok. Det erbjuder inte någon större rådgivning eller motivation: du får se hur länge youve varit rökfri och även hur mycket pengar du har sparat genom att inte röka. Du behöver mata in uppgifter anser dig dagliga intaget av igarettes och hur mycket ett paket som cigaretter kostar.

GottaKickit nu: Om namnet på de program gjorde du tror att det inte logiskt att sluta röka direkt, gillar du det här app. Ett bra exempel på kreativ iPhone applikationsutveckling, kan denna applikation att du vet när det dags att röka och du kan röka på den tiden, du vet den youve rökt genom att ställa ljusare på skärmen. Tiden mellan cigaretterna ökar gradvis, och i slutet av planen kommer du att ha (förhoppningsvis) sluta röka.

FixNixer: Om du är den sortens person som behöver motiveras en inspirerad, detta är iPhone sluta app för dig. Du kommer att fortsätta bli inspirerande meddelanden på din telefon: säger att du kan sluta röka! Och det är inte bara några slumpmässiga inspirerande meddelanden som du får: du måste fylla FixNixers enkät och på grundval av din personliga profil youll få meddelanden som är mest sannolikt kommer att påverka dig! Sluta röka med Andrew Johnson: Många rökare har slutat använda hypnos och denna applikation kommer att hjälpa dig sluta genom att hjälpa dig bli av med vanor som gör att du längta den cigarett. Det är en lång process som lovar fullständig frihet från behovet av att röka, och det syftar till att vända dig till en mer avslappnad och positiv person. Så om youve hade tänkt att gå till en psykolog för att bli av rökning, men aldrig hittat den tiden kan denna applikation tillgodose dina behov.

Quitline: Mest de apps som iPhone applikationsutveckling team producerar är inriktade inte vara automatiskt, de förväntas göra sin grej automatiskt och rädda människoliv ansträngning och tid. Men min Quitline ger en mänsklig touch till att sparka rumpa: du får prata eller chatta med en utbildad rökning rådgivare. Detta är en app den er varit avgörande för att övertyga många rökare att sluta.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar