lördag 12 maj 2012

Översyn av Apple Iphone 3G


Det var en docka enhet på iPhone 2GS. Men i den nya iPhone 3G inte har det. Även gamla dockningsstationer enheter inte lämpar sig för iPhone 3G.

iPhone OS 2,0 och senare den viktigaste innovation som levereras med följande:

* "Push Mail" stöd finns, Exchange Server kommer.

* Ta bort eller redigera e-post i bulk är möjlig. Det är mycket användbart som använder iPhone som jag för dess e-postfunktioner.

* E-postbilagor som kommer med stöd nu en bra affär. iPhone OS 2,0 filformat kan läsas i samband med följande:. jpg,. tiff. gif. doc,. docx,. html. nyckel. pdf,. ppt,. pptx,. txt,. VCF. xls,. xlsx

* Telefonnummer skrivna i SMS kan väljas.

vill ringa upp numret jag ringde du inte längre behöver komma ihåg. SMS om antalet kan klickas

* Scientefic Calculater gäller:

När telefonen fungerar räknaren programmet om du slår på telefonen visar det sig att den avancerade kalkylatorn.

* Telefon fungerar stabilt.

* Google-kontakter kan synkroniserats.

* Du kan Seve bilder från Safari och e-post.

* Wi-Fi kan användas vid flygning-mode

* 3: e parts program kan laddas ner från AppStore program:

Endast Google Maps kan användas för GPS.

iPhone 3G skulle kunna använda de marker som följde med GPS hårdvaran är för närvarande endast en karta Google Maps.

o Google Maps för att navigera på Internet-anslutning krävs absolut. Till avsaknaden av 3G-nätet använder EDGE eller GPRS. På sätt att visa dig på kartan när du har sett nog av EDGE hastighet

förinstallerade kartor, men vi inte vet att du tar bort det enda alternativ vid för tillfället Google Maps. Om du använder GPS-funktionen rika och Google Maps är Internet-paketet en bra idé att använda en taxa.

Det finns olika program för att använda GPS-funktionen. App Store till "GPS" i ditt ansikte när du söker flest alternativen som skall betalas ut från majoriteten. Skulle vilja att vi ett par program:

o "Speed" en programvara och km och miles, och visar din hastighet i knop. Gratis.

o "gpsCompass" en programvara och en kompass anger riktningen flytta och som visar koordinaterna och hastighet, och där "Google Maps länkar till" göra och du kan skicka dem till vänner. (Till exempel är e-post enligt följande: "Där jag är / maps q = 41,114885, 29,051650?") ($ 0.99) o "Path Tracker" är en programvara för att hålla platsen och sedan koordinaterna på en karta loggen visar här vägen . (0,99 $

Med varje ny iPhone operativsystem utvecklas ytterligare. iPhone OS 2,2 för vissa problem med iPhone'un Det finns dock en brist. Först några funktioner som följer med iPhone och iPhone 3G och inte låta de befintliga restriktionerna.

Bluetooth

levereras med Bluetooth-funktionen, men det iPhone'lar mellan telefonen inte kan använda för att skicka data. Om du har en Bluetooth bilmonteringssatsen och hörlurar kan användas. Dataöverföring kan vara viktigt för vissa användare, men med anslutningarna bil kit verkar ställa till problem.

Naturligtvis är när du installerar den nya iPhone operativsystemet har vissa problem med bluetooth-headset som rapporteras. Det är därför Apples diskussionsforum kan vara bra att följa i kategorin.

SMS fortsätter svårigheter

Det finns stora brister i SMS iPhone'un. Apple meddelade iPhone SDK för utvecklare, så vitt vi vet inte att öppna SMS-funktionen, så att "App Store" i 3: e, och med förbättra SMS-funktionen parts programvara inte existerar. Vad är det här SMS begränsningar?

första, inga bulk SMS-sändning funktionen. Till exempel, ändrar du din linje alls om du vill SMS till din kontaktlista, alla behövs för att individuellt välja och skicka. Jag gillar din telefonbok är trångt, alla väljer individuellt mottagare för att lägga till SMS kan inte vara möjligt tyvärr.

Ett annat problem, även vidarebefordran funktionen SMS'si ännu inte införts. Som ett inkommande SMS till dina vänner när du behöver kommunicera skulle vara att vara obstruktiv.

iPhone OS 2,0 utgivning med telefonnummer, var SMS-talet i funktionen tas i läsning. Speciellt när telefonen är avstängd Englands "Vem heter?" i varje meddelande du tar emot meddelanden från tjänsten och telefonnummer att ringa för en massa telefonsamtal med behovet att memorera knappsatsen var då. iPhone OS 2,0 och nu telefonnumret i SMS kan söka genom att klicka på. Även dessa siffror kan också lägga i telefonboken.

Det fanns inget behov av MMS Mail, men inte som den officiella iPhone stöd MMS.

Fortfarande ingen Flash stöd

Apple har lagt till stöd för Flash iPhone'daki ännu inte i Safari. Denna brist är idag en av de viktigaste iPhone'un. För att se YouTube-video, men iPhone? N speciella YouTube ansökan, till exempel, och mobiltelefon CepLab'a Om du vill titta på videor, tyvärr inte att kunna se någon Flash-innehåll.

iPhone OS 2,0 har uppdaterats med en liten i Safari. Med den här uppdateringen besökte Safari och en YouTube-video inbäddad i webbsidor, video när du klickar på "YouTube" en? Jag? YPR ansökan. Inte möjligt att se andra Flash-innehåll.

VoIP-program stödet är begränsat

Wi-Fi (trådlöst nätverk) via Skype eller liknande program på iPhone ville använda ett stort antal användare en hel del. Apple, kommer Wi-Fi-stöd överföring av röst över att säga att en viktig utveckling är ännu inte i denna fråga. IPhone-program väntar i ovisshet, särskilt Skype.

Apple kommer 3G-nätet tillåter överföring genom Öresund sändes. Så även utan Wi-Fi Skype, såsom 3G eller EDGE-nät, kommer användare som vill använda över förverkligandet av denna begäran vet inte.

ringsignaler

Begränsningar vårt sinne med de senaste information om tonen. Om du inte kan göra en låt ton. Apple, iTunes Store för att tjäna pengar på den ringsignal som säljer så det finns en sådan begränsning.

Resultat iPhone 3G köpbeslut kommer att behandlas på ett logiskt sätt, föreslår jag att du lyssnar.

pekskärm med touch-skärmar som iPhone'un framgångsrika hittills inte kunde se. (Vi väntar otåligt på Google Android enheten så installerat). Välj en mycket kort tid inom en vecka ser du helt iPhone'un används touch teknik.

E-post är väldigt viktigt för dig, och mobila multi-fas e-post om du skriver / svarar, och du måste göra det snabbt, en annan enhet med ett QWERTY-tangentbord, kommer du att bli mycket mer effektiv. (Såsom HTC Tyn II).

är dock e-postfunktioner iPhone'un mycket bekvämt, för om du tror att du kan vara bekväm med touch-sensitive tangentbordet kommer iPhone definitivt tillgodose alla behov på detta område och kommer att bli nöjda.

En av de frågor iPhone'un oslagbart, webbsida navigering. Utom Flash-innehåll, webbsidor, ser du som din dator. Mobil webbsida om du behöver gezmen iPhone i detta avseende är en mycket trevlig upplevelse.

Senaste uppdateringar, men adressboken ledning har blivit för lätt. Särskilt i 1000 och fler människor som befinner sig i adressboken kommer iPhone att vara bekväm med. Problemet med bulk SMS-funktionen är ännu inte.

i själva verket en full-iPhone'un en iPod får inte glömma det. Tja, det vill säga de fullt utrustade enheter blir också underhållning.

Kort sagt, om du koncentrera dig på fallet mobilt Internet användning, e-post som säger / kontroll, ansluter webbsidan surfer, med massor av musik, till servern med ssh och starta igen, om du är en av iPhone 3G för tillfället att få en av de bästa enheterna. Amal? De? Il bara affärer, för underhållning som några konkurrenter.

Om du inte besöka webbsidor, ser e-post inte bara någon att prata med telefonen om iPhone är meningslöst att säga en ska köpa.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar