lördag 26 maj 2012

Så här använder Apples iPhone och iPod Touch som en universell fjärrkontroll.


iPod Touch och iPhone kan både användas som en fjärrkontroll för att styra alla Apple WiFi aktiverade enheter i ditt hem, kontor eller bil (och släp hem, också!). Du kan luta dig tillbaka i den och kontrollera dina andra Apple-produkter som har WiFi anslutning i hela ditt hem, företag, bil, och överallt du kan ha ett nätverk installerat. Medlet för detta ändamål är att ladda ner programmet Remote (app) från iPhone Apps Store, som förvandlar din iPhone eller iPod Touch till en fjärrkontroll på steroider.

Enligt Steve Jobs, som meddelade den årliga Macworld Trade Show att anledningen till att Apple Computer Inc. är nu att bli känd enbart som Apple Inc, i januari 10, 2010, är ​​att Apple TV kommer att revolutionera TV tittar erfarenhet som mycket som iPhone revolutionerat mobiltelefon. Äger Apple TV kommer att vara på Apples technophile önskelista långt innan det kommer till marknaden, om inte redan, och så länge Android-plattformen köra smarta telefoner inte köra iPhone och / eller Apple iPod Touch, marknaden för all-inclusive Apple hemmabiosystem kan vara så stor som Apple iPhone lanseringen var.

Remote App för iPhone eller iPod Touch är den översta ner app från iPhone Apps Store för Apples smarta telefoner och är gratis att ladda ner. Designad av en tredje part, är Remote App mycket populär bland dem som har iPhone och en Apple laptop, Apple TV set-top box, samt en iTunes kan MP3 lyssnar enhet. Alla Apple-komponenter kan synkroniseras och arbeta tillsammans, som har din iPhone eller iPod Touch vända ditt hem till ett smart hem.

Apple TV? Ja, Apple en set-top box för tillfället som förvandlar din TV till en Apple-styrd TV, och som den senaste nyheterna från Steve Jobs marknadsföring team, är Apple att avslöja en förment revolutionerande tv i slutet av 2010 (tror Jul!) eller början av 2011. För dem som har blivit beroende av sin iPhone eller iPod Touch, kommer Apple TV är ett måste när det släpps, och Apple räknar på TV är så hett i försäljningen som iPhone och iPod touch var när den först infördes till marknaden.

tills Apple TV släpps, kommer Apple TV set-top box måste göra. Set-top box förvandlar din TV till en interaktiv, kan spela dina iTunes och alla Apple produkter. Apple iPhone och iPod Touch kan anslutas till set-top-box via WiFi till antingen styra TV, eller överföra det du tittar på din iPod till din TV utan en bunt trådar. Programmet Remote styr alla set-top-box fungerar, samt överföra ljud och / eller video till TV.

Med en Apple-dator och / eller laptop, en ITunes MP3-spelare, iPhone och / eller iPod Touch, tillsammans med Apple TV set-top-box (och när de införs på marknaden, Apple TV), ditt hem underhållning kan alla att kontrolleras av din iPhone eller iPod Touch. Spela upp musik som lagras på din iPod Touch på ditt surround sound system eller stereo som är ansluten till din TV eller titta på tv på din iPhone. Alla komponenter kan interagera med varandra och alla kan styras via Remote applikation på din iPhone eller iPod touch.

Apple. Det verkar som om de inte kommer att bara lägga ner och låta Android-run smarta telefoner och applikationer tar över deras marknadsandelar.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar