tisdag 8 maj 2012

11 bästa iPhone / Android-applikationer för fitnessträning - Hälsa - Fitness


Alla vet och förstår hur viktigt det är att upprätthålla god hälsa. En del av detta är att upprätthålla en regelbunden motion rutin och äta rätt. God hälsa inte bara motsvarar livslängd, det är också en manifestation av lycka.

Du är verkligen FIT när du är behörig i: Endurance, uthållighet, styrka, flexibilitet, styrka, snabbhet, koordination, smidighet, balans och noggrannhet!

Din träning plan och fitness program gör att du kan vara behörig i dessa grunder, och detta kommer att ge dig möjlighet inte bara att utmärka sig i en viss idrott, men att överleva livets små utmaningar också!

Den goda nyheten är tekniken har sin egen andel av bidrag till hälsa och fitness. Smarta telefoner till exempel dessa dagar är packade med olika typer av program som hjälper användaren hålla pigga och friska.

Dessa mobila hälsa applikationer är mycket händig och kommer definitivt att gynna alla som behöver bli av med det extra fett och kalorier. Idag två mest populära mobiltelefonplattformar är iPhone IOS och Android operativsystemet. Så låt oss ta en titt på den här listan över de bästa iPhone och Android applikationer för fitness.

iPhone

1. Endomondo Sports TrackerGPS aktiverade spårningsprogram är mycket populärt för mobila nördar. Men nu är även motion entusiaster nytta av det. Den Endomondo Sports Tracker app kan du följa dina spår och framsteg när du är vandring, cykling eller göra några fysiska aktiviteter som involverar avstånd. Bortsett från spårning, kan det också övervaka din hastighet samt mängden kalorier brända under aktiviteten.

2. RunKeeperAnother techie Lösenanmälan för iPhone är RunKeeper. Det är nästan densamma i fråga om funktioner, till den Sports Tracker, men det har en distinkt add-on där du kan se din aktivitet historia samt statistik. Slutligen är online dela också möjligt via sociala nätverkssajter.

3. Nutrition MenuApplications för fitness inte bara omfattar övervakning och spårning motion rutiner och fysiska aktiviteter. Med det här programmet som heter Nutrition Meny, har du tillgång till den bästa näringsmässiga databasen på nätet. Du kan nästan klicka på och bläddra genom olika näringsinformation som främst berör friska bantning. Allt det är möjligt via din iPhone.

4. EatRight 90EatRight 90 är ett program exklusivt för iPhone-användare. Den fokuserar på att ge hälsosam kost val för olika individer. Du får tillgång till 90 matsedlar med olika och varierande hälsomålen. Det innebär att du nästan kan välja alla typer av kost som passar din livsstil.

5. Pocket Fitness och gym WorkPocket Fitness och gym Arbeta från DragonTortise.com erbjuder roliga, innovativa och intensiva övningar CrossFit och idéer träning allt i en praktisk iPhone app. Den innehåller workout demos, tutorials video, idéer workout och förslag inspirerande foton och uppdateras ständigt för användarna. Denna app bör vara i din favoritlista om du är i CrossFit och Kettlebell träning. Om du har ont om tid, kan du fortfarande få bättre kondition, snabbare och starkare på bara 1 timme per dag med idéer från denna applikation för fitness!

6. Full FitnessAmong iPhone fitness program vi nämnde, är detta ett unikt sätt att det fungerar som en mobil personlig tränare. Sin databas är utrustad med mer än 300 utöva rutiner med bilder, instruktioner och även videoklipp. Varje val sorteras ut av vilken del av kroppen du vill rikta eller utveckla. Bortsett från iPhone, finns också hundratals mobila fitness program i en annan plattform, Googles Android. Här är fem av de bästa:

Android

7. JogTracker JogTracker är motsvarigheten till den SportsTracker i iPhone. Det är ett program utformat för att mäta och övervakar avståndet samt framsteg för användare som vill utföra avstånd övningar såsom jogging, cykling och löpning. Men det bästa med det är att du får tillgång till Google Maps, vilket kan vara till stor hjälp att hitta vägen.

8. Mina TracksMyTracks är en annan GPS-tracking mobil app som låter dig mäta och hålla koll på dina utvecklingen och statistik när du är jogging, vandring eller cykling på din iPhone. Den bästa funktionen är att du kan ladda upp din statistik på nätet via Google Spreadsheets.

9. SportyPal Pro Bortsett från att ha den vanliga GPS-tracker, det är Android app i första hand ett personligt träningsredskap som hanterar de flesta av era motion rutiner. Du kan övervaka dina utvecklingen i löpning, löpband, och på samma gång bestämmer hjärtfrekvens, puls och andra.

10. Kost och livsmedel Tracker

När det gäller mat och kost management, är Kost och Food Tracker den mest avancerade Android applikation. Det ger möjlighet att kontrollera brända kalorier och fett. Du får också se ett brett utbud av motion demonstrationer och videor.

11. Cardio TrainerCardio Tränare är inte din typiska Android mobilen fitness program. Den har en garanti med pengarna tillbaka så att du kan rikta en viss fitness mål.

Nu har alla dessa program är användbara, förutsatt att användaren är villig och besluten att hålla pigga och friska. Det finns ingen användning för dem alla om det inte finns visst mål för att förlora vikt och bränna kalorier.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar