torsdag 31 maj 2012

Top Iphone Clones Review


En av de mest populära iPhone-kloner är CECT i9, som har blivit en självklara valet för många. Den nya iPhone klon stöder Java, vilket innebär att nedladdning av program från tredje part som bekvämt kan tillåta tillgång till nya funktioner. Som ett resultat många Windows-program, som saknades i tidigare modeller, är nu tillgänglig i i9, med MSN, Outlook, PowerPoint, Excel och många andra applikationer och spel.

i9 är verkligen en iPhone-klon som är känd för sin enastående minne som kan lagra upp till 8 GB. I fråga om utseende, ser det liknar nyare generationens telefoner som har en slankare, lättare och mindre storlek. Också det täcker alla närliggande bärarna och GSM-nät och omfattar Shake control-funktionen och lutning som saknades i tidigare modeller iPhone klon. Detta gör att du kan ändra bilden inom en knyck på handleden, är mycket mer intuitivt än att behöva bläddra runt.

i9 är dubbel sim aktivt vilket innebär att man inte behöver växla fram och tillbaka två för att vara online. Som ett resultat kan du surfa på webben och prata samtidigt, utan att missa något. Dessutom har det alla de vanliga funktioner, förutom webbsurfning, filmer, musik, messaging såsom en inbyggd kamera, e-bok läsare, FM-radio och Bluetooth som nya funktioner. På tal om pengar, i9 kostar mindre än den ursprungliga iPhone, och detta gör den till en av de bästa iPhone-klonerna värt att betala. Det är prissatt till U $ 110.

annan iPhone-klon värt att överväga är Duet D-9, som ger viktig kommunikation och multimedia funktioner som uppfyller behoven hos internationella affärer och jet-inställning konsumenter. Det är quad band enhet och ganska mycket samma storlek som den ursprungliga iPhone-modellen, med en särskild musikspelare som har mjuka knappar. Den har också en dubbel sim kort som underlättar ringa samtal och skicka texter på samma enhet från två nummer. De andra funktioner inkluderar pekskärm, MP3, SMS, MMS, e-bok läsare, WiFi-stöd, java, stöd band 850/900/1800/1900, minne 1G NAND + 516 SDRAM, mobil analog TV, FM-radio, grundläggande funktioner arrangör , Bluetooth, en 2 megapixel kamera, messaging, högtalartelefon, musikspelare och grundläggande arrangör. Det är prissatt till U $ 199.

Kanske iPhone klon anordningar för många konsumenter är bara en modefluga, men sanningen är att de njuta av att ha tekniska prylar. Som ett resultat kommer konsumenterna nöjda med att ha dubbla sim spelautomater med två telefonnummer, förutom bonusen funktioner som e-bok läsare, FM-radio med surround högtalare, mobil-TV och etc, för ett mycket bättre pris. När allt kommer omkring är det inte mycket skillnad mellan den ursprungliga och klonerna iPhone, när det gäller viktiga funktioner är oroliga. En sak är säker, det finns iPhone-kloner översvämningar marknaden, eftersom de överträffar den ursprungliga modellen med sina lägre priser. Så om du är på en stram budget och i behov av en enhet med alla funktioner i en iPhone, finns det ingen anledning till varför du inte ska köpa en iPhone klon.

Du kan få tillgång till artiklar om mobiltelefoner på portugisiska språket från sida PoloMercantil

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar