torsdag 17 maj 2012

Apple Iphone 5: En annan Maverick Från Apple


Den senaste att komma ut från lager av Apple Inc. är Apple iphone 5. Denna telefonen är ett mästerverk från Apple. Det är en förbättrad version av gungande IPhone 4. Med applikationen är utrustad, är något mindre än enastående inte lämpligt för gadget. Hög kvalitet kamera på 8 megapixel kan klicka några av de bästa bilder som kan avnjutas under en lång tid framöver. Dess utrustade med några senaste kamerafunktioner som gör det mer tillräckligt klicka väldigt kristallklara bilder. Du kan också lyssna till några av de bästa och favorit MP3-låtar du gillar. Den iphone 5 har fått minneskapacitet på 64 GB.

Handenheten har en mycket vacker bildskärm på 9,3 mm, vilket är av OLED-teknik. Med hjälp av den senaste OLED-tekniken kan du använda enheten i solljus ganska effektivt. Det finns så många nya funktioner om kvaliteten på Bluetooth, GPRS, 3G, etc. Dessa tekniker gör gadget en av de bästa samtida telefoner. Det stöder också 4G spektrum som är av finaste kvalitet. Du kan gå in i några av de finaste videokonferens chatt på den här enheten. Olika addons vilken typ av, Wi-Fi, FM, OLED, etc. gör gadget stå i främre raden av super smartphones.

IPhone 5 väntas komma med så många av mobiltelefon erbjudanden. Dessa affärer kommer att placeras i marknaden genom att nästan alla ledande tjänsteleverantörer. Dessa nätverk kommer att tillkännage några av de dyraste gåvor med luren. Erbjudanden som kommer att slå marknaden snart är Contract erbjudanden, pay as you go och SIM gratis erbjudanden. Dessa affärer kommer att göra dina inköp mycket billigare och prisvärd. I kedjan iphone 5 kontraktet kommer att få några av de bästa erbjudanden fäst med det. Under denna affär du kommer att få några av de mest anbud vattnas i munnen.



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar