fredag 4 maj 2012

Iphone Verizon och Fakta


Iphone Verizon och de fakta som människor söker efter på nätet. Den långa förväntade release datum för iPhone på Verizon nätet snabbt närmar sig. Personer som använder Verizon nätverket har väntat på denna dag sedan Iphone lanserades på AT & T-nätet under 2007.

>>> Få din iPhone här <<<< / strong>

släppdatum för Iphone börjar den 2 februari för nuvarande Verizon kunder vilket är pre-order. Iphone kommer att finnas i butikerna den 10 februari. De långa linjerna förväntas så vi föreslår att du går vidare och pre-order om du redan är en Verizon kund så att du undviker de långa linjerna och kaos som är noga med att följa på den officiella release dagen.        

>>> inte stå i kö, få din iPhone här <<<< / strong>

Många människor är oroade över prissättningen av iPhone och planer som täcker telefonen. När detta skrivs är de upp till uppdaterad information vi har. Telefonerna börjar på $ 199 för 16 GB telefonen och är $ 299 för 32GB.

prissättningen planer varierar beroende på om man vill obegränsad röst eller obegränsat textning. Självklart kommer alla att behöva få data plan whick är $ 20 extra per månad. Planerna för röst och text varierar från $ 39,99 till $ 69,99.

Verizon Wireless har lite mer fakta och detaljer på deras hemsida, liksom på några av de forum för människor som vill få upp till små detaljer och mer information om de Iphone planer och tjänster

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar