torsdag 10 maj 2012

10 poäng för att du överleva Fest i sommar säsong - Shopping - Kläder


Oavsett hur du studerar det, är den mycket 1:a sak du behöver i ditt tillbehör arsenal för sommaren verkligen en solglasögon. Inte bara skyddar solglasögon dina ögon mot UV-strålar, men även de hjälpa dig att förbättra din stil så att du ser mycket mer sofistikerade. Ta en titt på helt nya Urban bära solglasögon, inte bara att de är eleganta, men också kommer fortfarande alltid hålla plånboken hårt stoppad.

Ofta vaknade du upp till bara hitta du har fått din nuvarande tidigt (en bad hair day). På en sådan dag, en elegant hatt perfekta allierade. För att hitta en fashionabel mössa för sådana dåliga hår dagar, titta på surfa efter streetwear.

Nästa sak du behöver för att överleva i sommar säsongen är en helt ny elegant plånbok. Strax efter ett års användning, ofta gånger plånboken visas smutsiga och ofta fallet, deformerade. Både Urban Kläder och Streetwear levererar en rad plånbok i deras tillbehör division. Allt som allt varje gång du har att spendera på något, avslöjar du omedvetet din plånbok till folket runt omkring dig.

dig förutom bör ha en ny rem. Efter utnyttjas i stor utsträckning under en tid, kommer en rem utvidga och ändra dess form. Det är bara den perfekta anledningen att få en ny rem för att förbättra din mode känsla och lika bra att byta den gamla läder. Icke desto mindre finns kommer ett tillfälle när du behöver för att visas på bästa möjligt för en dag eller bara ett möta vänner och familj. För dessa typer av tillfällen föreslår vi att du skaffa en ny slips och räkna ut hur man knyter det väl. Allt som allt kan en slips göra dig slät, men en dåligt knuten slips kan få dig att se som en show off-er.

För de modiga individer. I sommar säsongen, bara utrusta dig med en Streetwear eller Urban Clothing vatten matsal. Vi förstår till fullo hydrering är ganska avgörande för hälsan hos unga äventyrare. Också glöm inte att skaffa dig en nyckelring för att klippa på alla dina små leksaker innan du börjar vandring förutom ett par nya par strumpor.

av allt, anpassa din iPhone med vårt varumärke nytt urval av iPhone 4G handske. Detta kommer att hjälpa dig att skydda din iPhone om du av misstag tappade det i samband med en av dina många äventyrliga resor.

Besök Reprebate för hetaste erbjudanden på Volcom kläder och Zoo York

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar