fredag 11 maj 2012

10 Saker som kommer att hjälpa dig att överleva Fest i sommar - Shopping - Kläder


Oavsett hur du undersöker det, är det första objektet som du skulle kräva i din tillbehören arsenal till sommaren en solglasögon. Inte bara skydda solglasögon dina ögon mot ultravioletta strålar, men som väl de hjälpa dig att förbättra din mode vilket gör att du verkar mer sofistikerade. Ta en titt på helt nya Urban bära solglasögon, inte bara att de är trendiga, men som också kommer fortfarande att hålla din handväska mycket stoppad.

Ofta chans, kan du vakna till bara hitta du har fått din nuvarande tidigt (bad hair day). På denna typ av dag kommer en sval mössa vara din perfekta allierade. För att hjälpa få en fashionabel mössa för de dåliga hår dagar, försöker surfa på streetwear.

Nästa sak du måste hålla i sommar säsongen är en helt ny modern plånbok. Efter ett års användning, ofta gånger plånboken visas smutsiga och vanligtvis out-of-form. Både Streetwear och Urban Clothing har en samling av plånbok i deras tillbehör division. Allt kommer omkring, nästan varje gång du behöver för att spendera på något, du omedvetet uppvisar plånboken till de människor som är omkring dig.

Du definitivt också bör ha en helt ny rem. Efter att användas mycket under en längre tid, skulle ett bälte sträcka och förändring i sin grundform. Det är faktiskt bara bra anledning att skaffa dig en ny rem för att förbättra din mode uppfattning och lika bra att ändra på det gamla läder.

dock kommer det komma ett tillfälle när du borde visas din allra bästa möjligen för en dag eller bara ett möte nära och kära. För dessa typer av fester, rekommenderar vi att du skaffa en helt ny slips och lära sig att knyta den ordentligt. Allt som allt hjälper en slips för att få dig att se slät, men en dåligt knuten slips kan få dig att se som en show off-er.

För dem som har äventyr stavas i deras mellannamn. I sommar säsongen, utrusta dig med en Urban Kläder eller Streetwear vatten matsal. Vi förstår hydrering är ganska avgörande för hälsan unga äventyrare. Och glöm inte att skaffa dig en nyckelring för att klippa på praktiskt taget alla dina små leksaker innan du börjar vandra förutom ett par ny uppsättning strumpor.

Slutligen, anpassa din iPhone med vår senaste val av iPhone 4G handske. Detta kommer definitivt att hjälpa dig skydda din iPhone om du av en slump tappade det i samband med en av dina många äventyrliga resor.

Se mer information om Volcom kläder och Hip Hop Kläder Storbritannien

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar