lördag 12 maj 2012

Hur man använder de medföljande iPhone-program


Telefon ansökan: detta refereras av den gröna knappen med en vit telefon bild på den. När du trycker denna iPhone applikation ger dig behörighet att se favoritkontakter, söka i de senaste samtalen antingen missade eller alla, visa din kompletta kontaktlistan, tillgång ett tangentbord för att ringa ett nummer eller lyssna på dina röstmeddelanden med visuell röstbrevlåda.

Din kontaktlista dyker upp i din kontaktlista ansökan: Detta program ikonen ser ut som en brun adressbok med en person silhuett på den. I denna applikation kan du lägga till, ändra och ta bort dina kontakter. Denna applikation kan du också synkronisera kontaktlistan till din dator.

Ställ in tiden med klockan ansökan: Precis som det låter denna ansökan bild är en bild av en klocka. Om du reser eller har familj i olika tidszoner kan du enkelt se vilken tid de är i genom att titta på klockan för den staden. Denna ansökan är också den plats du kommer att kunna ställa flera larm och få tillgång stoppuret och nedräkning funktioner timer.

E-postprogram: Din e-postprogram ikon har en bild av ett kuvert som visas på den. Med e-postprogrammet har du tillgång till Microsoft Exchange, MobileMe, Gmail, Yahoo! Mail och AOL. Det finns också alternativ för att lägga i andra typer av e-postkonton. Med e-postprogrammet kan du visa, svara, skapa och även se bilagor.

kalkylatorn: Öppna ansökan leta efter en bild med miniräknare symboler. Använd denna ansökan när som helst du behöver lägga till, subtrahera, multiplicera eller dividera. Om du håller telefonen på sin sida några vetenskapliga funktioner kommer att finnas tillgängliga.

Se var du är på väg med Map ansökan: Denna ikon är en enkel bild av en karta. Med den här applikationen kan du se gatan, satellit och hybrid utsikt över orter över hela världen. Du kan också använda zoom funktionen för att söka efter landmärken. Med kartprogrammet kan du också få vägbeskrivningar, se villkor motorvägen trafik, och hitta lokal information affärskontakter.

Skicka och ta emot SMS: Tryck röst bilden bubblan program ger dig tillgång till alla funktioner i iPhone Meddelanden. IPhone SMS-tjänsten är inställd liknar chatten Windows på en dator så att du lätt kan se meddelanden för tidigare konversationer utan en massa klicka. Enkelt redigera meddelanden du vill ta bort gamla samtal. Enkelt skicka bilder, kontaktinformation och röstmemon till iPhone 3G eller senare. Med Iphone 3G kan du skicka videoklipp

App Store program: Detta är en blå ikon med ett A i mitten av det. Denna applikation gör att du kan lägga till nya och spännande program till din iPhone hemsida. Det finns många att välja mellan och varje är i catagories att göra det lättare att hitta det du söker efter. Det finns vissa program som är gratis för dig att prova ut och andra som kommer kosta dig som vanligtvis har lagt till funktioner, bättre grafik och fler nivåer om det är en lek, eller fler alternativ.

Kompassen ansökan: Visas som en bild av en kompass faktiskt kommer att visa dig den riktning du är på väg så du håller din iPhone nivån till marken. Det kommer också att visa din koordinaterna på den aktuella platsen. Kompassen kan du välja den sanna norr inställningen eller den magnetiska nord inställningen att visa din plats. Kompassen Programmet fungerar endast på iPhone 3GS.

väderprogrammet: vädret Ikonen kommer att visa en bild av solen med din nuvarande väder (när din position är inställd). Genom att trycka på programikonen du kommer att ha tillgång till dina nuvarande väderförhållanden och en utvidgad sex-dygnsprognos. Du kan lägga till flera städer för enkla väderrapporter från var som helst när som helst.

Sök på webben med Safari: Kompassen ikonen med blå baksida marken på din Iphone kommer att ge dig tillgång till de många funktionerna i Safari, din webbläsare. Med din iPhone kan du ansluta till Internet med en Wi-Fi-anslutning eller via cellulära datanätverket. Dina webbsidor kommer att vara lätt att se med de många funktioner som bredbildsprestanda när telefonen är på sin sida, och peka på för att zooma. Du kan öppna upp till åtta webbsidor på en tid och även spara sidor till dina favoriter.

Notes-program: Det här ser ut som en gul anteckningsblock. Detta program ger dig möjlighet att skapa flera noter som sparas på din iPhone. Dessa anteckningar kan skickas till andra med postprogrammet.

Håll dig uppdaterad med kalendern ansökan: Detta program ikonen ständigt förändras, kommer du att kunna hitta detta genom att leta efter ett program ikon som visar det aktuella datum Antal i svart och dagen i veckan märkta över toppen i en röd banner. Med Kalender kan du ställa in påminnelser, ange möten och skapa deadlines. Dessa kan alla synkroniseras de flesta kalendrar på din dator för enklare time management.

Lyssna på musik med din build i iPod: Denna applikation knapp ser ut precis som en iPod med en orange tillbaka marken. Med iPod-funktionen kan du lyssna på låtar slumpmässigt eller skapa din egen spellista. Du kan också titta podcast och även lyssna på ljudböcker.

Om du vill lägga till ny musik, eller podcast till din iPhone iTunes-programmet är platsen att göra det. Denna ansökan ikon är lila med en vit musik noterar direkt i centrum. Efter lanseringen här programmet kommer du att kunna söka, förhandsgranska, köpa och ladda ned objekt från iTunes. Leta efter musik, ljudböcker, videor, filmer, och även talböcker.

Spela in röstmemon: Det här programmet ikon visar en bild av en mikrofon. Använd den här funktionen för att spela in röstmemon på din iPhone. Du kan välja att spela upp dem på din iPhone eller överföra dem till din dator via itunes. Du kan också dela röstmemon via e-post eller MMS med iPhone 3G eller senare.

Visa Bilder: Det här programmet ikon har en bild av en stor gul solros på det. Med detta program kan du visa foton som du har sparat på din iPhone i antingen stående eller liggande, gör det du också zooma bilden. Dessa bilder kan också lagras på ditt MobileMe gallerier, som skickas via MMS (Iphone 3G och nyare), spara bilden till en kontakt från din kontaktlista, eller som bakgrundsbild på din iPhone. Med iPhone 3GS och nyare telefoner kommer du också att kunna se filmerna tagna med din iPhone via bildprogram.

Kamera: Lätt ligger vid kameralinsen bilden kommer denna ansökan att du kan ta bilder som automatiskt sparar i din bild ansökan. Med iphone 3GS eller nyare du även använda detta program för att spela in video.

ikonen Inställningar: Den här applikationen ikon visar en bild av tre växlar på en grå bakgrund. Denna ansökan är din bra läge för att justera alla dina iPhone-inställningarna. Från nätverksinställningar till telefon, post, ringsignal och skärmens ljusstyrka. Här har du även möjlighet att ställa in volymen gränser för din telefons funktioner och din hörsel komfort. Lägg säkerhetskoder och begränsa vuxna innehåll via programmet Inställningar också.

YouTube ansökan: Detta program ikonen ser ut som en bild av en TV-skärm. Med det här programmet får du tillgång till omfattande online samlingen av YouTube-videor. Inte bara kommer du att kunna sortera och se några av de bästa filmer på nätet, kommer du också att kunna logga in på ditt YouTube-konto för att betygsätta filmer, prenumerationer visa och ladda upp videoklipp tagna från din iPhone 3GS eller nyare telefon. < / p>

Stock ansökan: Detta program ikon har en blå knapp med en vit puls linje genom den. Med detta program kan du spåra nästan varje detalj i aktiemarknaden. Visa öppning och genomsnittliga priser och prisklass mellan två punkter längs med detaljerade sjökort.

som helst kan du bara trycka på hemknappen och din Iphone tar dig direkt till hemsidan där dina programikoner listas. Programmen som visas när du köper telefonen kan inte tas bort men du kan arrangera om dem för att bättre passa din iPhone använder.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar