lördag 5 maj 2012

Vad Ensquared skulle berätta Google Om På Nexus One Försäkring


Apple och AT & T med en grön väg framför sig två år tillbaka på iPhone innovation och ingen Nexus One att oroa sig vid den tiden lanserade utan att ta upp iphone försäkringen frågan. Om deras iPhone köparna förlorat enhet användning av någon anledning var det ett fall av otur och helt enkelt en fara som drivs av konsumenternas ledare. Med iphone tekniken så långt fram i tiden verkar det fanns en risk iPhone användaren var beredd att köra. Nu med liknande anordningar bli vanligare att inte ha alternativ telefon försäkring kan bli en konkurrenskraftig negativt, negativt Nexus Man bör dra nytta av. Som det står den enda leverantören / leverantör försäkring för iPhone förlängs garanti från Apple Care, som är enormt dyrt för det lilla man får, och det finns ett tomrum i oavsiktlig skada, försvunna och stulna. Detta har fyllts något genom företag som SquareTrade, Safeware och andra på internet, men inte överallt i en policy och inte på försäljningsstället. Att förlora eller bryta en iphone kan bli en mycket kostsam missöde faktiskt.

Fakta av verksamheten i telefon försäkring är här: Smartphone-enheter på samma nivå som iPhone och Nexus One på scenen av ersättning om förlorade, stulna eller skadade är över $ 500. Detta i relativa termer innebär det i arena bärbara datorer och kan förvandlas till en dyr upplevelse om det finns en allvarlig olyckshändelse som leverantörer inte kommer att subventionera andra telefoner i samma avtal. Dessutom är Smartphone teknik alltmer komplexa och känsliga och kostnader för reparation blir så hög att byta, oavsett ofta är det försäkringsbolagen bästa lösningen.        

Nexus One är en ny post i mobilen arenan och det är ingen låtsas om att det positionerar sig direkt mot iPhone. Den har dock en lång klättring att göra för två viktiga skäl:

iPhone är den måttstock banbrytande innovatör av pekskärm enheter mobiltelefon, bygga till en ny paradigm för App integration, som växer exponentiellt och är en stor attraktion till iPhone kulten

Det faktum att Nexus One är verkligen en Google Phone, och utan tvekan Google är ett kraftpaket innovatör och tid växlare att notera är dess kanalen fortfarande bort från enheter mobiltelefon och något tas bort från iPhone ledarskap i den här kanalen.

Om Nexus One bad oss ​​om råd är det inte fråga om att en stor skriande brist i iPhone tyget ligger i telefonen försäkring. Det är på denna plattform att en attack ska göras.

sättet Ensquared som en telefon försäkring expert plats skulle göra det: Nexus One är klokt att ansluta till ansvariga Underwriters att fästa ett starkt program telefon försäkring till sin enhet: En som kommer att ta skada än utökad garanti och inkluderar förlorade Nexus One och stulna Nexus One också. Det faktum att enheten säljs olåst och saknar anknytning till någon Internetleverantör kräver att tänka utanför boxen. På samma sätt som hårdvarutillverkare hänger ihop med leverantörer telefon, kan Nexus One intervjua olika försäkringsbolag för att godkänna (kanske till och med ge en begränsad subvention) för försäkringsbolag optioner på Nexus One. Det skulle vara en betydande och meningsfull fördel mot konkurrens som har ignorerat denna aspekt helt och hållet. Det är en öppen bana just nu. Ensquared # 1 myndigheten på telefon Försäkringen har en mycket bra utsiktspunkt av de innovativa deltagare telefon försäkring som skulle kvalificera, inklusive deras egna strategiska allianser. Telefon försäkringar är ofta en dold liten viktig punkt i varje enhet köp men kan drivas i förgrunden skäl att köpa en enhet stället för en annan särskilt i de mycket dyra smartphone industrin. Mobilen Strategin dock

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar