onsdag 23 maj 2012

Ipad Apps som faktiskt Användbar


 iHome SleepWake och sömn till din favoritmusik. Denna app ersätter den konventionella stationen iHome dockning för gratis! Det gör att även du att vakna till Facebook, Twitter eller nyheter. Anger väderprognosen också.

 SoundHoundIDs all musik som spelas med en seriöst snabb erkännande motor, men slutar inte där: Det gör texter, musik upptäckt, sjökort (baserat på vad folk IDing, inte köpa) och full spellista uppspelning. $ 5.

 NoteshelfNoteshelf är en kraftfull anteckningar app som ger extremt smidig handstil och en omfattande uppsättning bärbara mallar.

 AirVideoAir Video är den bästa lösningen jag har hittat (hittills) för strömmande media från skrivbordet till iPad. Med alternativet att inte ta itu med några röriga filkonverteringar eller duplicera kopior som skapas% u2026magically vi har video.  App ger dig möjlighet att konvertera en fil för att formatera iPad, men du behöver inte. Du kan enkelt välja att streama i farten. Denna app är mycket sexig. Air Video Server (finns för Mac och Windows) måste installeras innan du kan ansluta till iPad. Efter det är lika lätt som en plätt-bara in IP-adressen på skrivbordet i app & förändring Server Preferences för att dela mapp där media finns.

 YonooYoono är ett lättanvänt program som låter dig ansluta till alla dina sociala nätverk och IM-tjänster - på ett ställe. Få alla dina vän uppdateringar, uppdatera din egen status och enkelt dela saker med dina vänner

 FlipboardFlipboard arrangerar innehåll från de platser du ofta på nätet - Nyheter webbplatser, sociala medier webbplatser, webbplatser foto - ". Den sociala tidningen" och intelligent sammanställer dem i en Som en riktig tidning, det är tungt på bilder och slick design, men med innehåll speciellt tillgodoses till dig. Inte illa för en nyhet monter pris på noll kronor.

 TwitterrificNow en universell app för både iPad och iPhone är Twitterrific den vänliga, prisbelönta Twitter-klient som är vackert att titta på enkel att använda och full av eleganta funktioner. Enkelt läsa och skriva tweets, sök twitter.com, filter meddelandetyper och mycket mer.

 iAnnotateiAnnotate är både en elegant PDF-läsare och ett kraftfullt anteckning verktyg som till slut kan du arbeta med dina PDF-filer. Du kan öppna dokument från e-post, skriva under och skicka ut kontrakt snabbt, anger anteckningar för redigeringar, skiss diagram, kopiera text och lägga till höjdpunkter eller stryka med dra av ett finger!  Till skillnad från andra program som endast låter användare dra på toppen av en PDF-fil, integrerar iAnnotate fullt sina anteckningar direkt i PDF så att de kommer att vara tillgängliga för alla vanliga PDF-läsare som Adobe Reader eller Förhandsgranska. Du kan överföra PDF-filer via e-post, iTunes sync eller ens klicka på någon PDF webblänk i den integrerade webbläsaren.

 BloombergBring kraften av de mest pålitlig källa för finansiell information till din iPad, tillsammans med verktyg som hjälper dig att analysera världens marknader.

 TimmymeWith att klicka på en knapp leder TimmyMe dig till närmaste Tim Hortons plats från var du än är i Nordamerika. Den använder den inbyggda GPS-funktionen på din iPhone med hjälp av en Wi-Fi eller cellulära nätverksanslutning för att visa de närmaste Tim Hortons platser och hur man tar sig dit.

 Trip AdvisorTripAdvisor nu optimerad för iPad, iPhone och iPod touch. Planera och har den perfekta resan med tillgång till verkliga omdömen och åsikter, bilder, kartor och forum som kan svara även de mest specifika frågor när du är på språng. TripAdvisor är världens mest pålitliga sajt med över 40 miljoner omdömen och åsikter av andra resenärer.

 Draken DictationDragon Diktering är en enkel att använda röstigenkänning program som tillhandahålls av Dragon NaturallySpeaking som gör att du enkelt tala och direkt se din text eller e-postmeddelanden. I själva verket är det upp till fem (5) gånger snabbare än att skriva på tangentbordet.  Med Dragon Diktering kan du också bestämma statusuppdateringar direkt till dina sociala nätverk (Facebook och Twitter) eller skicka anteckningar och påminnelser till dig själv% u2026.all med rösten. Så när du är on-the-go, sluta skriva och börja tala -. Från korta textmeddelanden till längre e-postmeddelanden, och allt däremellan

 TeamViewer HDTeamViewer ger enkel, snabb och säker fjärråtkomst till Windows, Mac och Linux-system. TeamViewer används redan på mer än 100.000.000 datorer världen över och med TeamViewer HD App för iPad kan du:  - I farten stödja din familj och vänner  - Har tillgång till din egen dator med alla dess dokument och installerade program. Plus, till skillnad från alla de andra, det är GRATIS!

 Urban SpoonCan't besluta om att äta? Urbanspoon kan hjälpa till. Skaka på iPhone och Urbanspoon spelmaskin kommer att plocka en bra restaurang för dig att prova. Se vad finns i närheten för att utforska din "huva i listan eller kartan läge. Se vad dina vänner gillar. Bläddra i ett omfattande lista över restauranger.

 FourSquareWhile på språng, kan du enkelt berätta för vänner där du är, dela bilder, få sina kommentarer ("Jag är runt hörnet, jag ska sluta med att säga hej"), och få insidertips ("Beställ Lobster Ravioli, det är det bästa skålen i särklass ").. Massor av ställen erbjuder rabatter och freebies till Foursquare användare och du tjänar poäng och emblem för att göra de saker du älskar.

 NetflixGet Netflix på din iPad, iPhone eller iPod touch. Bara ladda ner detta gratis app och du kan omedelbart se TV-program och filmer streaming från Netflix.

 PoppletPopplet är en plats där man kan samla in och kyrkoherden dina bästa idéer och random stuff allt i en kontinuerlig visuell utrymme. Popplet kan användas till många saker i din personliga, professionella och pedagogiska liv:  % U2022 Samla Inspiration: Mood brädor, Scrapbook, resplaner  % U2022 skapa gallerier: Photo album, portföljer, presentationer  Procent u2022 Record tankar: Tidskrifter, Anteckningar, inköpslistor  % U2022 Utforska Idéer: diagram, Brainstorming, projektplanering

 WorldmateGet Den bästa app för din iPad. Bygger din resplan automatiskt och sätter den på din iPad. Hittar flyg och hotell. Ansluts till kartor, omvandlar valutor, visar väderprognoser och klockor världen

 Prioritet PassBe en del av världens största flygplats lounge community! Priority Pass är världens största oberoende flygplats lounge program och ger dig tillgång till mer än 600 flygplatser VIP-lounger i över 300 städer världen över. Våra medlemmar vet en sak eller två om flygplatser och resor, med i genomsnitt 17 flygningar per år!

 Pen UltimateThe bästsäljande handskrift app för iPad. Du får en snabb och taktila tillfredsställelse av att skriva på papper, med digital kraft och flexibilitet. Göra anteckningar, hålla skisser eller dela din nästa genombrott idé - på kontoret, på språng, eller hemma i soffan

 Sök 60Hours roligt, 60 sekunder åt gången. Glöm allt du tror att du vet om Hidden Object spel, blir det en genre på dess huvud med blixtsnabb gameplay, randomiserade föremål (aldrig spelar samma sätt två gånger), unik estetiska och sömlös Facebook Connect integrationen.

 Gissa PhraseBased på väl älskade klassiker "Catch frasen" upp till fyra lag kan konkurrera om vem som är den sista att få tungan bundna.  * Den enda fras gissningslek där du kan studsa fraser mellan flera enheter! *  Gissa fras är ett ord gissar spel för iPhone och iPad som du kan spela med alla dina vänner.

 Koppla Melodies HDWith över 800.000 användare, Relax melodier är helt enkelt den bästa avkoppling, koncentration och sömn hjälpare program tillgängligt. Helt anpassningsbar, med ett brett utbud av hög kvalitet ljud (nu 33 ljud). Oroa dig inte om att ha svårigheter att koncentrera sig eller förlora sömn längre. Du kommer att använda det vardagliga.

 AlteredStates15 Sinne Ändra hjärnvågsstimulering program i en App! Dessa 15 vetenskapligt framtagna binaurala program tar dig genom komplexa Binaural hjärnvågsmönster Sekvenser för att hjälpa dig att uppnå högre tillstånd av medvetande och lyckligt avslappnade meditativa tillstånd.

 Natur SpaceNaturespace Holographic Audio AB erbjuder en audiofil klass ljudupplevelse för alla hörlurar användare, inklusive hörlurar. Vår 3-D omgivningsljud transportera lyssnaren som inget annat på planeten. Det är en verkligt djupgående nytt sätt att lyssna på den naturliga världen.

 Gela SkinsWe på GelaSkins är stolta leverantörer av artist designade och avtagbar klädsel för iPhone, iPod och bärbara datorer. Vi har skapat denna applikation så att du enkelt kan ladda ner fantastiska bakgrundsbilder direkt till din iPhone eller iPod touch. Kolla in galleriet för tapeter från samtida gatukonstnärer, klassisk konst och allt däremellan. Välj bland över 125 gratis bakgrundsbilder designade av våra internationella konstnärer ...

 HandoffHandoff förenklar skicka saker från din dator webbläsare till din iPhone, iPad eller iPod touch. Den stödjer alla typer av innehåll som du kanske vill ta med dig, inklusive webbsidor, kartor och telefonnummer. Handoff skickar en push anmälan att komma till innehållet på enheten enkelt.

 Mål för iPadCan vi hjälpa dig att hitta något? Target App är ett roligt nytt sätt att hitta kanonerbjudanden på Target. Bläddra igenom Weekly Ad, snabbt skapa en inköpslista, sök och bläddra Target.com eller helt enkelt hitta din närmaste butik.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar