torsdag 8 augusti 2013

Vad har vi förväntar iPhone5 - Teknik - Kommunikation


Media världen vimlar lanseringen av iPhone 5 versionen är på korten. Det hade börjat köra aggressivt efter Apple meddelade en mediehändelse med att säga "låt oss tala iPhone". Hela världen gav sitt all uppmärksamhet och intresse att höra från hästens mun vad den nya versionen av iPhone dubbade "iPhone 5G" skulle vara och vilka funktioner kommer att ingå häri. Förväntningarna är fortfarande körs i alla fientliga sätt. Fram till denna dag när hela världen fortfarande väntar gripande iPhone 5 release datum är det som förväntas att Apple skulle släppa nästa serie generations iPhone att sammanfalla med det normala årliga schema i juni eller juli. Tyvärr var iPhone 5 release datum senareläggas, och spekulationer instämde att releasedatum skulle bli någon gång sent i de aktuella year.With rapporterna gör rundor, källor informerats om att Apple eventuellt skulle börja levereras iPhone 5 i september förra året, men det förmodan ännu, helt oväntat, sköt tillbaka releasedatum till början av 2012. Nu har det skett en rapport fräsning runt att Apple avsiktligt fördröjer grund för att mäta efterfrågan på iPad 2 och ännu mer kritiskt att säga, äpplen vill konsumenterna ta sin befintliga erbjudande på tallrik. Men är världen fortfarande väntar ivrigt på lanseringen av version 5 av iPhone och därför översvämningar sociala medier och andra forum med deras förväntningar om sin dröm funktioner i nästa generations iPhone 5. Förväntningar om funktionerna i iPhone 5:1. En funktion som majoriteten av iPhone-användare av befintliga versioner skulle vilja se förbättras signalsystem. Även användare av storstäderna, där de flesta samtalen sjunkit, har varit svältfödda på denna förbättring. Detta är utan tvekan en enkel förväntningar, och detta är vad som kan eliminera behovet för användarna att spendera ännu mer på stötfångaren fall. 2. Med varje release hittills har Apple kommit med bättre batteritid konsistens. Detta har gärna applåderade. Fortfarande, iPhone konsumenterna förväntar ännu längre batteritid med lanseringen av nästa generations iPhone 5. Tre. Förväntningarna överflöd i. Nu har det funnits ett stort hopp från Apple om att nya versionen av iPhone 5 skulle ha Flash kompatibilitet. Så länge Flash kompatibilitet medan du surfar på Internet på Apple iPhone har saknats.

4. Även iPhone 5 är fortfarande i dunkel, har många bilder på nya versionen av iPhone släppts. Tvärtemot vild gissning av de flesta användarna av iPhones, dessa bilder har ingen likhet med sina tidigare versioner. Så, kan man säga med övertygelse att iPhone 5 är att få ny design.

5. För att klara upp med tävlingen, kommer Apple med största sannolikhet att öka RAM på iPhone 5. Användare som beror mycket på smartphones. Att skära igenom denna tävling gäller prestanda och hastighet, verkar Apple har förbättrat hastighet och prestanda för den nya iPhone.

Man kan inte förneka det faktum att Apple verkligen uppgraderat kamerans prestanda med iPhone 4. Denna gång ännu, är Apple förväntas att uppgradera ytterligare kamerans prestanda, så att de shutterbugs skulle vara lyckligare med deras favorit gadget. Gissningar har gått till omfattningen av den gräns där användarna har börjat tro på skärmen skulle vara större, det skulle vara att ha 8 megapixlar i stället för sina nuvarande 5 och den nya versionen av iPhone dubbade som iPhone 5 skulle möjliggöra full 1080p inspelning.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar