lördag 3 augusti 2013

Nödvändig information för att jailbreaka iPhone 4.0 - Teknik - Mobiltelefoner


efter att köpa iPhone folk brukar tänka att hur de kan jailbreaka sin iPhone? Jailbreaking iPhone är en enkel process som tar 5-10 minuter bara. Från den här artikeln kommer du att lära dig om jailbreak och dess process.

iPhone jailbreaking hjälper till att njuta av de dolda program i din iPhone. Som ni vet har Apple begränsat vissa program på grund av sina personliga skäl. Ingen tvekan, att de har lämnat många funktioner i iPhone, men folk är inte nöjda med detta.

De vill ha fler funktioner att installera i sin iPhone utan några begränsningar av Apple och att,. er varför folk jailbreaka sin iPhone

Här är några steg som hjälper dig att jailbreaka din iPhone. Försök att följa dessa steg en efter en.

Sök och hämta verktyget. Apple och AT & T kan ha erbjudit oss iPhone med dess fantastiska funktioner, men de ville inte ge allt vi förtjänar. Ni vet redan att iPhone har begränsningar. Om du vill låsa upp och komma åt alla telefonens funktioner, måste du jailbreaka din iPhone först.

Du kan hitta olika mjukvaror i Internet, kan vissa vara gratis och en del kan betalas. Men du måste vara riktigt försiktig i valet av programvaran. Och kom ihåg, om du jailbreaka din IPhone 4,0, kommer din iPhone automatiskt garantin ogiltig. Hela processen för jailbreaking din iPhone som körs på en 4,0 firmware startar när du hittar rätt jailbreak programvara att använda, köpa den och ladda ner den till datorn eller PC.

Installera programvaran. Den programvara som du har valt för jailbreaking kan arbeta både i Mac och Windows. När du installerar programmet kommer du att se några instruktioner, måste du följa dem. När installationen lyckas, kommer du att kunna komma åt teman, applikationer och extensions.But vara försiktig när du följer monteringsanvisningarna eller innan du klickar på "Next". Olika Jailbreak verktyg eller mjukvara har olika typer av instruktioner när du installerar software.Install Cydia app. Det viktigaste i jailbreaking iPhone är att installera Cydia app på din iPhone. Den största fördelen med detta program är att det kommer att hjälpa dig att installera tredjepartsprogram och dessutom kommer det att bidra till att låsa upp iPhone också. Samtidigt utför jailbreak processen, kommer den att be till "Install Cydia".

Följ återstående anvisningar. När Cydia installationen är klar, kommer du se anvisningarna för jailbreaking 4,0 och du måste följa dessa instruktioner steg för steg.

processen inte kommer att ta lång tid, kanske ett par minuter. Nu vänta och slappna av tills jailbreaking processen är avslutad. Du kan kolla jailbreakad iPhone genom att ladda ner program.

Således genom att följa dessa instruktioner kan du jailbreaka IPhone 4.0. Du kan nu ladda ner filmer, fantastiska teman, bakgrunder och utvidgningar. Med jailbreak kan du köra din iPhone som du vill. Oroa dig inte jailbreaking är lagligt tills det skadar andra.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar