fredag 9 augusti 2013

Har Live Iphone 5 upp till sitt rykte? Detaljerad Iphone5 Review - Hälsa


Som den nya iPhone 5 närmar sig sin officiella release datum och Apple försöker bevara så mycket information som de kan under wraps (även anställa två vakter för att hålla den nya gadget en lösning!) det har varit några läckta bilder just avtäckta som sätta i fråga precis vad skillnaden är att vara bland de iPhone 5 och ryktas iPhone 4S.

Dessa nyligen publicerade bilder visar tydligt en modell nya A5 dual chip core processorer inuti den nya femte generationens mobiltelefon hölje tillsammans med några andra spännande faktorer vi ska återgå till nedanför, men mest spännande och förbryllande av allt är en separat bild av vad som tros vara den billigare iPhone 4S även sportsliga samma processor.

Inte bara detta men komponenterna visat på bilden är vitmålad så förhoppningsvis Apple har nu placera till sängs sina demoner färg variant som märkte den stora förseningen i att frigöra den vita iPhone fyra modell och kommer att kunna lansera båda färgerna kollektivt denna tid.

hitta tillbaka igen till iPhone 5, andra spännande detaljer som kastas upp av dessa läckta bilder består av vad som verkar vara en större kapacitet batteri än tidigare typer tyder på en större display som många funderar mäter 3.seven inches och en längre batteritid, som många en iPhone personen kommer att instämma kan bara vara en bra fråga.

iPhone 5 bilden också visar en marginellt större högtalargallret antyder att Apple har njutit med sin ljudteknik, är detta knappast förvånande beviljats ​​tillkännagivandet av HTC Sensation XE med nya Beats Audio-teknik kommer att vara en konkurrent.

Dessa nyligen läckta bilder från Kina avgår klart fler frågor än svar med den största av alla bli om båda enheterna är att leverera mycket samma behandling el genom att utnyttja den nya A5-chip vad är det som gör att iPhone 4S ekonomi bror av iPhone 5?

Många antydan till en mycket mindre överlägsen digital kamera upplösning och en mer kompakt och mycket mindre dyr skärm för att hålla kostnader nere, men även om iPhone 4S var att konkurrera med billigare versioner av sina konkurrerande tillverkare denna typ av som HTC Wildfire och Samsung Galaxy Ace denna nya Apple-telefon kommer ändå att behöva aktivitet minst en 5. mega pixel digital kamera och 3 tums tryckkänslig skärm.

Många tror fortfarande att Apple inte kommer att lansera en ekonomi upplaga av sin iPhone 5 eftersom de har inte i tidigare betraktade detta med någon av deras sortiment, du verkligen inte upptäcker inte en låg kostnad, skalas ner iPad följande alla men som ett alternativ bara mindre minneskapacitet för att bevara ett prisavdrag.

iPhone 5 är på grund av att släppas i mitten av oktober så att vi inte kommer att vänta att långa för att avslöja ut exakt vad alla "hysch hysch" har handlat om och som vanligt och oavsett preliminära priser vi kan ta de traditionella köer utanför Apple lagrar upp och ner i landet och kunden vill få sina handflator på den senaste iPhone 5 före alla andra.

Lanseringen av den nya 5: e generationens iPhone är bara om hörnet och med detta i hjärnan många återförsäljare nu kraftigt diskontering sin senaste iPhone fyra erbjudanden som de skiftar lager för att göra området till den nya telefonen.

godkännande av den nya Apple iPhone 5 är definitivt enorma, även producerar även långt mer nyfikenhet än lanseringen av den senaste iPhone fyra men kommer shoppare väljer att köpa en iPhone 5 i denna ekonomiska lokala klimatet?

Med många hushåll kämpar för att betala räkningar och arbete säkerheten på en all time low vilja män och kvinnor verkligen punga ut stora prislapp på den nya iPhone 5 erbjudanden när de har presenterat?

rättsmedel enligt en aktuell undersökning tycks vara ja, överstiger rykte av den nya iPhone 5 långt det föregående Apples telefon start och det verkar pengar inte verkar vara att vara ett dilemma.

Som sagt, konsumenterna ändå köper iPhone 4 erbjuder varje dag och med tumlande abonnemang som nu har diskonterats det verkar den nya produkten kommer att ha en kamp på sina händer.

Packning i ännu mer teknik och en ny design och stil av iPhone 5 har tippat att börja med en prislapp högre än den 4: e eran telefon på sin autentiska lanseringen.

gällande avtal fynd för iPhone har fallit kraftigt överstiger föregående veckorna, var det inte så lång sedan att du inte kan plocka upp en helt gratis iPhone 4 utan avgår med åtminstone?? 35.00 abonnemangskostnader varje och varje månad under en 24 månaders löptid kontrakt.

Dessa avgifter har nu diskonterat men och både svart och vit färg varianter av denna telefon kan nu utnyttjas för bara? 30 abonnemang per månad.

Liksom i de tidigare Apple iPhone 3GS är det sannolikt att vara ännu mer rabatter efter lanseringen av den senaste designen genererar iPhone 4 en ännu mer önskvärd proposition och förmodligen föra sin prissättning i linje med konkurrerande telefoner.

ovannämnda forskning visade att 66% av senaste iPhone 4 konsumenterna sannolikt att uppgradera till den nya produkten efter lanseringen, men mer intressant är att det också upptäckte att 31% av nuvarande icke-användare Apples telefon också överväger att köpa. < / p>

inga exakta prisuppgifter fakta exponeras ändå och priset på iPhone fyra sjunker snabbt översynen kan ha olika resultat på telefoner lansering.

Ange Iphone 5 Bonus Giveaway Nedan,

Iphone 5

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar