fredag 2 augusti 2013

Jailbreak iPhone 4.1 - Teknik - Mobiltelefoner


Lås och jailbreaka din iPhone 2G, 3G, 3GS, 4 idag, och använder din Apple iPhone med företaget i ditt val, och även du får ställa upp från en oändlig lista över användare och olika program Apples iPhone.

Varför Jailbreak IPhone 4.1 eller Lås upp iPhone?

Släpp loss din egen iPhone gör att du kan byta dina Simcards och använda din egen iPhone på någon form av system över hela världen. I USA har AT & T en överenskommelse distinkta privilegier mot iPhone - det betyder de som finns på andra tjänsteleverantörer till exempel Version trådlöst eller ens Kör inte kan använda iPhone med en ändring i syfte att AT & T, samt ådra enorma tidigare bränning kostnader, samt problem i samband med förändrade tjänsteleverantörer. Genom att ha ett fängelse bröt Apple iPhone, du kostnadsfritt det tillsammans med någon typ av leverantör som du väljer. Du kommer att hitta liknande avtal långt borta som Storbritannien, Spanien, Danmark och även andra länder.

Om du vill ta en tur i ett annat land, är den faktiska operatörlåsta jag telefonen inte används - men något slags fängelse bröt Apple iPhone kommer att fungera med nästan alla system i någon nation - du kan glömma att köpa en disponibel mobil eller ens hålla ännu en mobiltelefon tillsammans med dig när du anländer till destinationen Secure samt testat en hel del människor har fängelse bröt sina egna Apple Apple iPhone med ert stöd. Det är faktiskt ganska lätt princip ingen väntar runt - och du får också uppgraderingar livstid. Behov av att köpa några nya firmware? Vi kommer alltid att vara här för att du åter låsa i dessa fall. AppStore egentligen bara underlättar en del av tillgängliga Apple iPhone applikationer. En hel del bra program kan användas med fängelse bruten Iphone.Remember Efter att framgångsrikt kassan från paypal kommer du att omdirigeras till programvaruhandboken sidan för att ladda ner programvara och manual så dont stänger din webbläsare.

Jailbreak IPhone 4.1 Beställ nu:

Vi använder Paypal som vår betalning processor. Klicka på knappen nedan och skicka in. Du kommer att tas till Plimus där du kan slutföra köpet med ett antal betalningsalternativ inklusive Paypal, populära kreditkort och mer. Efter betalning har bekräftats, kommer du att få ett e-postmeddelande med programvaran.

Efter beställning kommer du att få snabb tillgång till iPhone Unlocking Shops Upplåsning & Jailbreaking IPhone 4.1 produkter - Vi litar på våra köpare 100% Felt du kommer att omdirigeras till sidan för nedladdning efter köpet .

Vi tackar alla som beställer med oss, och kommer att erbjuda dig bästa möjliga service!

För mer information om: Jailbreak IPhone 4.1

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar