söndag 4 augusti 2013

Befria din iPhone med Jailbreak iPhone 3G nu - Annat


Med alla de kraftfulla program och funktioner som finns på nätet, du kan göra en mängd olika uppgifter på din iPhone. Men trots alla de fantastiska funktioner som finns på iPhone, det kommer med några nackdelar. Apple har placerat några begränsningar på iPhone, begränsa de artiklar du kommer att kunna skräddarsy.

För en sak kan du göra flera saker inte din iPhone-program. Att inte kunna göra flera saker kan vara tidskrävande och lite frustrerande ibland. En sak är att du inte kan ladda ner 3: e parts apps. Lika trevligt som Apples program är, kan de inte nödvändigtvis ha det du behöver och därför kan du känna dig begränsad med detta. Dessutom kanske du blir uttråkad av iPhone förvalda ikoner och den vanliga svarta bakgrunden. Apple iPhone teman kan ändra hur ikoner och bakgrund visas och du kan enkelt ladda ner dem från Apples hemsida. Tyvärr, inte alla av Apples teman intresse alla, plus några kanske vill ha teman personifieras exklusivt för dem. Som sagt, inte Apple inte tillåter att installera någon 3: e parts teman, så tvingas du att använda standard layout och teman. Du är också knutna till iPhone förvalda mobiloperatör, vilket gör det lite besvärligt när man försöker kontakta andra mobilnät.

Naturligtvis finns det en metod för att frigöra din iPhone från alla de begränsningar som på det. Lösningen: Att jailbreaka iPhone 3G. Till att börja med, vad är jailbreaking? Jailbreaking är känd som en process i vilken basen inställningarna på iPhone operativsystem, normalt oföränderlig, är kraftfullt modifieras för att tillåta var och en av dessa förändringar att ske. Genom jailbreaka IPhone 4,0, kommer du att kunna ladda ner och installera tredjepartsapplikationer och teman, multitask och låsa upp iPhone från standard mobiltelefon nätoperatör. p Det finns många online-tjänster som hjälper dig att jailbreaka iPhone 3G, 4,0 jailbreak iPhone, jailbreak 2G iPhone, jailbreaka iPhone 3.0 och jailbreak 4.1, så det spelar ingen roll vilken generation av iPhone du använder, kommer du alltid att har fördelen av att få stöd i jailbreaking din iPhone. Genom att bli medlem av dessa platser, kommer de att hjälpa dig att jailbreaka iPhone 3G, oavsett hur ofta du upprepa processen. Genom jailbreaking din iPhone, utsätter du din telefon till en ny värld av förändring. Aldrig någonsin kände sig begränsade av dessa gränser igen,! Jailbreaka din iPhone just nu

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar