fredag 2 augusti 2013

g Jailbreak iPhone y nu - Annat


p Det finns flera orsaker till att du vill jailbreaka din iPhone 4. Den mest utbredda orsaken är att använda den här sköna telefonen på nät förutom AT & T eller Verizon (eller vad nätverket ger din IPhone 4 om du inte är i USA). Förutom i din IPhone 4 till nätverk (detta kallas "upplåsning" för några andra telefoner), kanske du vill kunna installera appar, tweaks, eller teman som Apple inte har godkänt exempelvis eller annan anledning. Såsom stränga far, är Apple notoriskt kräsen när det gäller vilka typer av saker man gör på sin "perfekt" barn, iphone. Således har en "svart marknad" full av alla möjliga app eller tweak blomstrade. Och jailbreaking gör det enkelt använda det.

1. Använd andra nät jämfört med telefonen tillverkades forWherever filmen i världen, har Apple förhandlat kontrakt för att generera IPhone 4 exklusivt. Det erbjuder lyckats med att förhindra att mängden hög, säker kontroll över användning, och blicken efter en aura av exklusivitet och överlägsenhet för iPhone 4-användare. Det är helt i motsats till de flesta andra mobiltelefoner, som konkurrerar ganska öppet mot annan smartphone och nätverk. I motsats till många människors tro, är IPhone 4 faktiskt en annan mest använda telefon, bakom toppen Android, och # 2 Blackberry. Jailbreaking och upplåsning låter IPhone 4 ägare att välja sitt nätverk, att de kan kanske göra enligt pris eller täckning oavsett var de kan vara.

2. Installera icke-Apple-godkänd appsBehind anställa ett annat nätverk, är detta det vanligaste skälet till att folk jailbreaka sin iPhone 4S. Några av de program som finns är apps som tävling med Apples egna (som Podcaster) till sjuka spel (som baby Shaker). Ett annat allvarligt populär app är SlingPlayer så att du att du definitivt strömma TV från SlingBox.

3. Installera tweaks, skärmsläckare, ringsignaler och wallpapersJailbreaking din IPhone 4 avslöjar ett överflöd av intressanta tweaks till nästan varje aspekt av din iPhone 4. En hel del av de frågor som du kan ändra skulle vara menyn, ikoner, skärmsläckare, skrivbordsunderlägg, och funktion i knapparna. En mycket populär tweak kan du sker iPhone 4: s nät anslutning till tjuder andra datorer på banan.

nödvändigheter såsom främsta anledningarna till varför någon kan jailbreaka sin iPhone 4. Många människor känner, jailbreaking telefonen verkligen avslöjar din IPhone 4 till en ton av funktionalitet med ganska minimal nedåtrisk. När du har fått en alternativ åsikt, instämmer i en kommentar! Jailbreaking hänvisar tillbaka till hacking av iPhone, vilket gör det möjligt för användare att ställa in alternativa tillämpningar inom gadget. Alla iphones kommer nästan säkert en specifik bärare om de är tillverkade. Detta varierar med land och plats. Summan av kardemumman är hur användarna finns tillgängliga för denna bärare, nämns också som begränsas till ett "fängelse". Med mjukvaran som jailbreak iPhone 3G, är det möjligt att hävda denna begränsning, därav begreppet "jailbreaking". Jag trodde att detta var tänkt som en olaglig verksamhet till nya tider, men med en uppdaterad domstolsbeslut, är det inte nödvändigtvis längre ett brott med lagen.

Apple begränsar mestadels sin iPhone-användare till AT & T i landet. Detta orsakade givetvis massor av problem, eftersom kunderna helt enkelt inte har en möjlighet att förändra tillsammans med andra operatörer eller bärare. Dessutom, automatiskt, iPhones stödjer endast program som laddats ner från din App Store. Däremot kan du hitta andra mjukvaror som har fler funktioner och är därför billigare. Genom att använda jailbreaking programvara som Jailbreak iPhone 3G, har du full frihet att försöka använda några av dessa program.

jailbreaking brukar anses som en hacka process. En jailbreakad iPhone innebär att du eventuellt kan installera ett stort antal 3: e parts mjukvaror i din gadget. Detta tenderar att inkludera spel, mjukvaror, spelare, verktyg etc. Det är inte nödvändigt att räkna på App Store enbart på din iPhone applikationer. Dessutom kommer du att kunna välja vilken operatör du vill få en jailbreakad iPhone. Detta gör att du eventuellt kan växla signalen från någon annan transportör när du är missnöjd tillsammans med tjänsten av AT & T. jailbreaking en iPhone öppnar oändliga möjligheter för alla. Apple har insett detta plus att de vill tillverka enheter som inte kan hacka.

Jailbreak iPhone 3G blandningar med iPhone 3GS, 3G och 2G. Dessutom är detta en engångs köp, där du kan använda programmet för att låsa upp flera iphones. Dessutom, som du får livslånga programuppdateringar när du är ett intresseföretag. Detta innebär helt klart att detta företag värdesätter sin kundkrets och tror att säkerställa fullständig kundsupport.

maximala fördelen att iPhone-användare får ut av denna ansökan är obegränsat tillträde till filmer, spel, sånger och även andra program, som hade varit annorlunda slut. Med den "illegala" tag bort ur ekvationen, är en hel del fler kunder fattar beslut om sådana jailbreaking mjukvaran att tränga glädjen av oändliga möjligheter. Vad exakt är det du ser fram emot? Ladda ner ditt exemplar idag! Det finns olika skäl till att du kommer att jailbreaka din iPhone 4. Den vanligaste orsaken är att tillämpa den här sköna telefonen på nätverk bortsett från AT & T eller Verizon (eller vad nätverket ger din IPhone 4 i fall du inte är i oss). Förutom att använda din IPhone 4 för några andra nät (detta kan kallas typiskt "låsa upp" jämfört med andra telefoner), kan du installera appar, tweaks, eller teman som Apple inte har godkänt att börja anledning eller något annat. Precis som en sträng far, är Apple nu notoriskt kräsen när det gäller de stilar av saker man gör på sin "perfekt" barn, iphone. Således, en "svart marknad" fullmatat med eventuella app eller tweak har blomstrat. Och jailbreaking kan du använda den.

1. Använd andra nät jämfört med telefonen tillverkades forWherever film den moderna världen, har Apple förhandlat kontrakt för att skapa IPhone 4 exklusivt. Det erbjuder gjort detta och hålla kostnaderna höga, säker kontroll över användning och leta efter en aura av exklusivitet och överlägsenhet för iPhone 4-användare. Det är ganska trots nästan varannan textning, som konkurrerar ganska öppet mot andra textning och nätverk. I motsats till många människors tro, kommer iPhone 4 att vara den tredje mest använda smart telefon, bakom nummer ett Android, och nummer två Blackberry. Jailbreaking och upplåsning gör att iPhone 4 ägare att välja deras nät, kommer de kanske göra baserat på pris eller täckning oavsett var de är.

2. Installera icke-Apple-godkänd appsBehind utnyttjar ett annat nätverk, kan detta vara den mest typiska orsaken människor jailbreaka sin iPhone 4S. En hel del av de appar som finns är apps som brottas med Apples egna (som Podcaster) till sjuka spel (som baby Shaker). En annan mycket populär app är SlingPlayer så att du att du definitivt strömma TV från SlingBox.

3. Installera tweaks, skärmsläckare, ringsignaler och wallpapersJailbreaking din iPhone 4 avslöjar många intressanta tweaks till nästan alla aspekter av din iPhone 4. Flera av de objekt kan justera kommer att vara den menyn, ikoner, skärmsläckare, tapet, och funktion i knapparna. En mycket populär tweak gör att du kan utnyttja iPhone 4: s nät anslutning till tjuder andra datorer på toppen av banan.

De är skälen till varför någon kanske jailbreaka sin iPhone 4. Enligt min mening, jailbreaking telefonen verkligen ger dig din iPhone 4 till en hel del funktioner med ganska minimal nedåtrisk. När du har en annan typ av yttrande, klockspel med en kommentar! Många människor som äger en iphone välja att, medan det är definitivt kraftfull enhet, är det inte tillräckligt. De kommer att vilja ytterligare kontroll över sin telefon eller helt enkelt bara emot de största företags jättar som dikterar vad du kan och inte bör göra på sin egen personliga enhet. Men det är inte nödvändigtvis alltid överst beslutet att jailbreaka en iPhone högt är ganska en handfull förklaring till varför det är bäst att allvarligt överväga jailbreaking din iPhone om den har slagit din kropp och själ.

1. Apple sätter begränsningar runt enheten för din anledning. Även om det inte nödvändigtvis låter rätt, gör Apple verktyg och därefter de förstår exakt vad enheten skapades istället för avsikt att göra. Bland funktionerna många ville är multitasking för varje enhet ges dock inte genomfördes skulle eliminera batteritid långt snabbare än telefonen redan gjorde.

2. Möjligheten att bricking din iphone existerar. Detta innebär att dessa enheter helt kommer att börja leva för dig kanske inget stöd görs tillgängliga från Apple för att laga det eftersom vad vi gjorde inte stöddes eller tolererat av företaget. Även du kan riskera komplikationer eller svårigheter med motstridiga frågor. Vissa människor tror att chansen att ruinera extender allvar är inte värt att jailbreaking det med tanke på att iPhone fungerar på egen hand utan det behövs extra tweaking.

3. Uppdateringar för iPhone inaktiverar cabability att jailbreaka den. Apple är mycket smart, liksom deras utvecklare studera vilken typ av telefon fortsätter att ändras. När uppdateringen händer, folk som har gjort ett fängelse paus för sin telefon måste upptäcka, igen, sätt att knäcka Apples kod så att du kan fängelse bryta den igen. Det är oftast ganska jobbigt att behöva ändra din telefon varje gång en uppdatering sker. Dessutom riskerar du bricking telefonen varje gång ett fängelse paus bör tillämpas.

4. Du blir sårbara för virus när du kommer att besluta att fängelse bryta din iPhone. Även om virus är oftast inte särskilt utbredd för iPhone kanske du får en kanske finns det och även Denna risk ökar i händelse att telefonen har ändrats. Apple är nog inte riktigt kapabel att producera en telefon som är absolut 100% säker att leka med det historiska förflutna av befintliga, iPhones två rapporterade virus uppstod på grund av telefoner är fängelse bruten.

5. Din garanti blir ogiltig när du väljer att fängelse bryta iphone. Proffsen som hanterar telefonerna kan informera om huruvida detta har ändrats och när det har upptäckts, att du är ute tur om du vill ha det åtgärdat. Det är en allvarlig risk du tar när det gäller möjligheten att du får finna sig bricking din iphone. Det finns en risk att folk som ber om försiktiga i sina liv kanske inte vill ta.

Jail skadar iPhone är ett område som är populärt och levererar ännu mer kontroll på enheten ändå inte det bästa långsiktiga alternativet för alla.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar