måndag 12 augusti 2013

Hur tjäna pengar med iPhone Apps - Vad du borde veta - Annat


Vet du att faktiskt vem som helst enkelt kan skapa en iPhone apps och tjäna pengar? I själva verket gjorde en 9-årig pojke från Singapore just detta och har sålt över 4.000 nedladdningar av hans "Doodle Kids" spel.

Här är en till ...

Hur gjorde Steve Demeter göra nästan $ 250.000 i vinst på bara några veckor?

Easy.

Han skapade "Trism" - en anmärkningsvärt uppfinningsrik pusselspel app som tilltalar en allmän publik. Hans app är underhållande, ren och diskret. p Det var den enkla idén som skjutit i höjden honom till toppen av iPhone app framgång lista.

Hans team? Själv, främst, med lite hjälp från en vän och en kontrakterad designer (som han betalade bara $ 500.)

För en vanlig människa som vill veta hur man gör pengar med iPhone apps, är processen strategisk, avsiktligt, och rakt fram. Här är några idéer som hjälper dig att komma igång.

Enkelhet

Utveckla en app som är fokuserad, praktisk och liten i storlek. Ju mindre app-filen, desto snabbare kommer det att springa och mer lockande är det att potentiella köpare. Om appen är för stor, kanske köparna har inte utrymme för det på sin iPhone, som orsakar färre människor att köpa det, och du kanske inte göra så mycket pengar med din iPhone app.

Undvik att låta extra funktioner smyga in i din app. Om de är viktiga, spara dem, och efter den första utgåvan av din app, släpper en premium version med extra funktioner. Detta gör att du kan sälja den enklare versionen (för dem som behöver en mindre app), men har också ett mer omfattande program som du kan ta mer betalt för.

hålla det litet, hålla det enkelt, och skapa en app som man kan använda om och om igen.

Skicka in din app till Apples Web App Directory

Äpplen Web App katalog är det premiär notering av de nyaste applikationer. Du kommer inte hitta mycket trafik på andra kataloger, så du bör skicka till Apple katalogen. När du skickar in, vänta på Apple för att granska din app. Detta är bara för att se om din app är användbar och fungerar korrekt.

När Apple granskar din app som tar ungefär en dag skar sätter din app på toppen av sin kronologiska listan. Youll får en hel del träffar under de första dagarna på grund av din apps plats på toppen av katalogen listan. Detta är den mest avgörande del av din totala intäkter eftersom dess när din app kommer att ses mest och du kommer att tjäna mest pengar med iPhone apps.

skicka din App

Apple kommer relist din app på toppen av katalogen om du skickar in din app med revideringar. Fyll i ett resubmission formuläret och fyll i Whats Nytt avsnitt. Även om dina ändringar är små och enkla, bör du skicka ändå din produkt. Detta kommer att öka synligheten, placera dig på toppen av katalogen listan igen.

skicka alltid din app på en torsdag eller fredag. Apple inte lista apps under helgerna, så de som anges på torsdag och fredag ​​kvar i toppen av listan längst. p Alla av dessa steg kommer att hjälpa din iPhone exponering app vinst och köpare, men de gör inte garantera framgång för din produkt. Du måste ha en övertygande, koncis, praktisk och effektiv app. Om din app passar denna mögel och du följer dessa steg kommer du att ha framgång. Nyckeln är att komma på en bra idé, men tricket är att visa din app till världen när den skapas. Om du kan göra detta, kommer du att tjäna pengar med din iPhone apps.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar