måndag 5 augusti 2013

Jailbreak iPhone att låsa upp en Globe av möjligheter - Ekonomi


Detta inlägg kommer att behandla den information som du skulle vilja veta om jailbreaking en iPhone, inklusive hur det fungerar, de påföljder som du enkelt kan drabbas plus tillhörande risker. Låt oss börja med djupdykning i något om jailbreaking processen. Det är verkligen viktigt att du har en förståelse av förfarandet innan du börjar processen.

jailbreaking iPhone Syftet med jailbreaking är bara att hitta en strategi för att komma runt de begränsningar och restriktioner verkställs av det aktiva systemet som har använt sig av om iPhone, iOS. Med hjälp av processen för jailbreaking, kunder har kapacitet att hämta, bland annat, teman, tillägg och appar som inte finns i Apples App Store. En person vars iPhone genomgick jailbreak processen kommer ändå ha kapacitet att få tillgång till Apples App Shop för att hämta sina önskade appar. Även om jailbreaking är lagligt i USA som ett resultat i Digital Millennium Copyright Act, absolut det tillkännagavs av Apple som en iPhone som har genomgått den jailbreaking processen kommer att berövas sina garantiservice. Det är verkligen enkelt för jailbreak iphone om de steg och instruktioner som är involverade i processen följs.

instruktioner om hur du jailbreaka iPhone

Utan behov av ett tvivel, är iPhone en fantastisk apparat som har en mängd förbättringar exakt där attributen är oroliga, i jämförelse med sina föregångare. De uppgraderingar och nya teknologier för att det ska vara en extra svår telefon att jailbreaka. Å andra sidan, för att jailbreaka iPhone du måste ha ut steg för steg riktlinjer som kan skisseras inuti artikeln. Öppna Safari på iPhone och logga in på iphoneusers.com. Så snabbt som platsen har slutfört lastning, dra fingret över den "Slide Jailbreak" avsnittet. Enheten kommer att börja hämta den information som verkligen behövs för att verkställa jailbreaking. Efter hämtningen kommer installationen av programvaran börja tillsammans med skärmen kommer att visa att jailbreaking processen har börjat. Så snart installationen är klar, kommer din iPhone att få en pop up meddelande som anger att lägga från Clydia ikonen till språngbräda. Gå egenskapen display, klicka inom Clydia ikonen och klicka sedan på Användare lösningen skärmen som följer. På sidan Hantera display, klicka på källor och sedan på redigera, klicka på Lägg till och ange cydia.hackulo.us, bortse från varningsmeddelandet. Välj Konsument (Graphical Only), du kommer att bli tillfrågad om App Sync som du vill. Plocka ut den 3: e val, din jailbreak iPhone är klar .

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar