onsdag 7 augusti 2013

iPhone 5 fall på försäljning innan dess release datum - Teknik - Elektronik


en märklig rörelse, apple tillbehör grossist online shop applehour.com korthet skrivit flera fall för Apples nästa iPhone, som ännu inte har meddelats av bolaget.

När du köper en Apple iPhone 5, är det huvudsakliga elementet du måste tänka på vilket sätt för att ge en effektiv nivå av försvar för den helt nya inköp. Den iPhone 5 är definitivt en mycket viktig enhet, liksom du måste tänka på behandling av det därefter. Bortsett från att få dyra, är utrustningen oerhört känslig och delikat. snabbt efter att du har investerat en rejäl mängd ekonomi att köpa enheten, måste du också överväga att spendera några extra dollar för att vara säker på att ett fullständigt skydd och försvar från den utrustning i riktning mot någon mishap.Here är några grundläggande faktorer som hjälper du skydda dina iphone5 tillbehör från att brytas av oavsiktliga fall och från att förlora sin effektivitet förväntas i riktning mot smuts och smuts.

Ingår i renderingar var skildringar av Apples nästa enhet, som visades som har en liknande design till iPad 2 och senaste generationens iPod Touch, med en rundad baksida. Som jämförelse, är Iphone 4s uppbackning gjord av plana glaset.

Här är några länkar av iPhone 5 fall: köp produktsidor, kan du köpa en eller kontakta sin cunsumer tjänsten. Som applehour.com s cunsumer tjänster sagt, har vissa kinesiska Apple tillbehör fabriken fick iPhone 5 modle denna sommar. Nu kan bekräfta att det de säljer passar till iPhone 5.

visa mer om information på:

/ Cirkel-Mönstrade-Snygg-TPU-Soft-Case-for-Apple-iPhone-5-5G - Grå-IP5-TTB-019

Nyfikenhet över om Apple planerar att göra dramatiska förändringar till iPhone design fortsätter, med rapporter duellerande över detaljerna. I månader har det talats om Apple flyttar till en större skärmstorlek och nya material, med andra säger helt enkelt att Apple rullar ut en version som kommer att vara nästan identisk med iPhone 4-modellen, med en snabbare processor, en ny kamera, och förbättrad nätverksutrustning. Det har också förekommit rapporter om Apple debuterar båda dessa modeller på en gång, med 4S som en låg kostnad alternativ i tillväxtmarknader.

I en relaterad rapport, MacRumors pekar på en ny skärm lock gör rundor som förmodligen var avsedd för Apples nästa iPhone. Det kommer in som större än IPhone 4 med en större, rektangulär hemknapp, återuppliva spekulationer om att Apple planerar att ändra vad som har varit en ikonisk inventarium på sina iOS-enheter.

Apple väntas lansera sin nästa iPhone den 4 oktober. Nya rapporter har föreslagit tillverkare, däribland Kinas Foxconn Electronics, har redan varit på jobbet producerar enheten.

denna nyhet resurs till:



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar