fredag 23 augusti 2013

iPhone 4 App Development: Topp 5 galet, knäpp, och konstiga Apps för din iPhone 4 - Teknik - Mobiltelefoner


IPhone 4 är fullspäckad med fantastiska funktioner, och kombinationen av IPhone 4 och iOS 4 gjorde det möjligt för en iPhone OS 4 utvecklare att skapa otroliga appar. I år har IPhone 4 app utveckling gett oss firade spel apps som Angry Birds och Fruit Ninja, resande apps som kajak och Google Earth, underhållning apps som Kindle och Netflix, sociala applikationer som Skype och Twitter, musik apps som Pandora och SoundHound, och livsstil apps som Mint och förlora det.

Men medan de flesta programmerare och företag fokuserar på att utveckla en app som uppfyller vissa vitala behov, det finns alltid en eller annan iPhone OS app utvecklare som vill dra full nytta av användningen av alla de avancerade funktionerna i den nya IPhone 4 och iOS 4 för att skapa appar som inte tjänar något egentligt syfte. Resultatet är ett galet program som ingen bryr sig om. Eller, i sällsynta fall, kommer en lycklig iPhone OS 4 utvecklare med en galen app som finner nåd hos miljontals smartphone-användare. Låt oss ta en titt på fem av de galnaste, konstigaste och galnaste resultat av IPhone 4 app utveckling 2011.

iVooDooYou behöver inte köpa en docka att fjärrstyra vraket förödelse på dina fiender: iVooDoo kan du välja mellan olika typer av docka och stift. Namnge docka och stick nålar i den!

Honey Det är mig Denna app riktar ensamma män, och det kan hävdas att denna app fyller ett viktigt behov - om vad du behöver är en virtuell flickvän ringer upp dig med söta inspelade meddelanden. Du kommer att se videon på en koreansk modell som kommer att be dig om din dag, vad du ätit och andra grejer. Det är tänkt att få dig att känna dig mindre ensam! Lycka till.

Kiss Methis är den perfekta appen för människor som älskar sina iPhones. Ladda ner denna applikation och du har den bästa ursäkt för att kyssa din iPhone. Kiss skärmen och appen kommer att gradera din kyss!

HangTimeIf Vill du kasta din dyra iPhone i luften och fånga den, är denna app för dig. Den har enkla regler: du kastar appen riktigt höga, och appen kommer att spela in "hang time". Den använder avancerade accelerometern för att ta reda på hur lång din mobil hängde i luften.

Hold ButtonThis är kanske den mest tråkiga "spel" appen någonsin. Man undrar om iPhone OS 4 utvecklare som skapade denna app är en idiot eller ett geni. Allt du ska göra är att sätta på appen och tryck på din iPhone skärmen under mycket lång tid. Tiden för din "hold" kommer att registreras och du kan jämföra den tiden registreras av andra användare som är online!



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar