onsdag 14 augusti 2013

Max MP3 Fördel: Maximera din lyssnarupplevelse med Easy iTunes Tricks - Underhållning


Så du har köpt din favorit bandets senaste audio album och du kan inte vänta med att rippa den? Hur gör du det? Sparsamma musikälskare har fått sin fria peer to peer programvara installerad. Använda det har de också hämtat alla gratis obegränsad MP3 från alla typer av musikgenrer som de någonsin velat. Men hur sätter man alla de MP3 på sina iPods? Så, hur du kan dra maximal nytta av alla dessa fria MP3-filer?

Med alla raving om iPhone just nu tänkte jag ta en stund och besöka några gamla chummies från Apple stamtavla. Ja, jag talar om iPod och iTunes. I grund och botten, vad jag har gjort här är jag har läst igenom "Information Highway" - eller vad de flesta människor gillar att ringa via Internet - och presenterade några användbara tips och tricks för dig som jag tror är säker på att hjälpa dig att dra maximal nytta av MP3 och iTunes. Du kanske redan vet några av dessa coola hacka men hey det finns alltid något nytt att lära ut allt!

1. Internet Radio StreamingStarting med de allmänna favorit - iTunes har båten full av strömmande radiostationer för sina användare. Oavsett vad du genre vara - indie eller a cappella du kan få det på det. Klicka på radioikonen kryssade i programmets vänstra rutan för att komma igång.

2. Snabbt lägga till låtar från CD till befintlig Play listin fall du inte väljer att rippa MP3 från dina cd-skivor, kan du snabbt lägga till en låt från en CD-skiva till en befintlig spellista genom att sätta in CD-skivan, och sedan dra filen från CD (i källistan) i spellistan.

3. Kvitta Redundant MP3 och annan musik filesThe senaste versionen av iTunes hjälper dig att effektivt hantera ditt musikbibliotek. Du kan bli av med dubbla filer och frigöra värdefullt hårddiskutrymme genom att gå till Redigera> Visa dubbletter Songs. Det finns ett varningens ord dock. iTunes upptäcker dubbletter av filer genom att kontrollera artist och låtnamn. Så om du har en akustisk version av ett album som lagras på din hårddisk med samma namn som den ursprungliga versionen, kommer iTunes flaggar den som överflödig.

4. Ändra Song Duration Display formatto växla mellan total, förfluten och återstående tid, klicka på tidsvisningen överst i iTunes-fönstret.

5. Byt namn SongsTo döpa en låt, album eller CD väljer du dess namn i en lista, och klicka sedan på namnet igen.

6. Stoppa Irriterande Tomma CD MessagesTo undvika meddelandet som visas när du sätter i en tom CD-skiva, klickar du på knappen Bränn innan du sätter den tomma CD.

7. Hot KeysIt är så mycket mer praktiskt att använda iTunes med hjälp av ett par snabba kortkommandon. Du behöver inte ta händerna från tangentbordet medan du skriver, bara för att hoppa till nästa spår. Nedan listas några praktiska sådana. Tryck på knapparna utan (+) symbol

Spela den valda KeySkip sången tillbaka till nästa spår Kommando + Högerpil KeyJump till föregående spår Kommando + vänsterpil KeyCreate ett nytt Command spellista + NImport en låt, bibliotek eller spellista fil Skift + Kommando + OShow song location Command + RShow låt som spelas Kommando + Ladd en fil till biblioteket Kommando + OTurn visualiserings off eller på Kommando + T

Använda och komma ihåg dessa genvägar kan tyckas knepigt i början, men du kommer att börja hitta dem användbara och tidsbesparande efter att ha använt dem ett par gånger.

8. Få spår InformationEver in en cd och sett alla spår räknas som spår 1, 2 Spår, etc? Är det irriterande? Lägga riktiga album info har gjorts lättare med iTunes. Om du är ansluten till Internet, gå till menyraden och klicka på Avancerat> Hämta namn CD Track. Detta trick är praktiskt för människor som laddar ner MP3 från peer to peer-nätverk, eftersom inte alla MP3-filer blir hämtade med rätt filer namn. Det gör det mycket svårt att hitta din favorit MP3 på din dator.

9. Print CD InsertsiTunes kan du skriva ut en lista över alla låtar i biblioteket eller en valda spellistan att använda som CD-insatser eller som en lista över ditt musikbibliotek. Välj bibliotek eller spellista och gå till Arkiv> Skriv ut.

10. Dela din MP3sIf du är ansluten till ett nätverk kan du dela din musik med andra människor genom att gå Redigera> Inställningar, klicka över till fliken Delning. Väl där kan du välja att dela hela ditt val av låtar eller bara vissa spellistor genom att markera motsvarande kryssrutor.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar