måndag 5 augusti 2013

Hur Jailbreak iPhone 3G Firmware - Teknik


När den nya IPhone 4 kom ut, det fanns massor på massor av hackare slickar sina läppar för att springa i spelet vars kommer att hitta iPhone 3G Jailbreak firmware först. Apple hade lagt ett starkt grepp om säkerheten i iPhone, och därmed gör det nästan omöjligt att uppnå en bedrift som var nära förestående. Nu har vi dela med dig steg för steg om hur man låser upp iPhone 5.1 operativsystemet.

Steg-för-steg: Vi vet hur mycket ni hatar när du fastnar i att hämta eller installera processen en hacka. Detta är anledningen till att vi har försökt att få instruktioner om hur du jailbreaka iPhone 3G firmware, att så enkelt som att äta en jordnötssmör och gelé smörgås.

. Ladda ner: Gå online och ladda ned den senaste versionen av Jailbreak iPhone 3G programvara .. Installera Jailbreak: Allt du behöver göra här är att installera den programvara 3G Jailbreak iPhone .. Installera iTunes: Detta steg kan du hoppa över om du redan har den senaste versionen av iTunes på datorn .. Starta Jailbreak: Det finns en IPSW fil som berör din iPhone 4: s firmware, filen kan laddas ner via Jailbreak iPhone 3G programvara. Allt du behöver göra är att ansluta enheten till datorn, och räkna ut vilken fil som måste laddas ner sköts av mjukvaran .. Följ instruktionerna: Nu jobbet från PC eller Mac synpunkt är över och överförs till iPhone. Följ bara instruktionerna när du bläddrar igenom låsa upp iPhone 3G applikationer .. Systemåterställning: Grattis! Din iPhone 3G jailbreaking programvara är komplett. Allt du behöver göra inte är att återställa din iPhone, så att den nya firmware kan laddas som telefonen startar upp .. Post-upplåsningsprocessen: Allt du behöver göra här är att följa de instruktioner som ges av olåst iPhone 5.1 operativsystemet. Det finns entydiga kommandon som måste följas helt .. Detta är den del där du klappa dig själv på ryggen för jailbreaking iPhone 3G. Detta är verkligen ett mervärde service som vi har gjort för oss. Det finns massor av häftiga funktioner och anpassningsbarhet bara ökat tio veck. Det enda sättet du kan göra hela processen en smärta i nacken är om du inte följer instruktionerna. Annars är ett ganska hårt ord, men frustrationen i samband med att göra en sådan blunder är enorm. Valet av programvara kan variera, det är därför du bör tänka två gånger innan du väljer jailbreak programvara som gjorts av vissa "ingen." Det är därför vi rekommenderar att du försöker: Jailbreak iPhone 3G

programvara som du bör använda för att låsa upp iPhone 3G kan hittas inom den första par Googles sökresultat. Där hittar du också ett par forum där människor som har försökt och testat den fasta programvaran har inkommit med sina kommentarer om det. Anledningen till att vi inte har gått på att rekommendera en unik lösning jailbreak 3G är att dessa programpaket är öppen källkod och nya kommer ut regelbundet, vilket triumf de tidigare i både kompatibilitet och användarvänlighet.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar