torsdag 8 augusti 2013

The Insider Secrets för iPhone 5 releasedatum Utsatt - Nyheter


IPhone 4 är bara varit några dagar tidigare, men ändå finns det faktiskt rykten börjar för iPhone 5. Det var bästa delen om det med den blivande föregångare komma på dagordningen på marknaden. Det ibland mobil inte har men kom men det finns goda rykten tillsammans med denna specifika telefonen. Titta på deras hem som i några dagar har det varit nyheter för att ha iPhone 5 slå teatrar inom kort på marknaden av nästa säsong. Trots att det redan finns många rykten knutna till 5 men det fanns några specifika med dessa rykten också.

iPhone 5 år eller 2011?

Titta på deras hem att nya iPhone 5 nu ha funnit sin väg till marknaden med de 12 månader 2011 och i enlighet med vissa rykten, det ska komma fram i den 4: e kvartalet 2010. Men huruvida detta är ett rykte eller om det har varit några goda nyheter bakom det, fortfarande inte bekräftat. Om Apple inte är alltför långt borta program iPhone 5 så varför är det redo att visa upp i marknaden så snabbt? Det måste finnas någon anledning till det. Det sägs att när iPhone 4 hade vissa problem i de funktioner, därför att blidka köparna, är Apple kommer inom kort ut med nytt system för att hålla kolla greppet med sina kunder.

iPhone 5 Android

iPhone 5 kan ha en av de viktigaste funktionerna när du använder antennen. iPhone 4 hade nyckel oro dess antenn fråga och som kan lösas på detta nya föregångare. Även om det fanns en hel del rykten om iPhone 5 men det har varit några av de egenskaper som kan bli spekulerat med det nya systemet. Det spekuleras att denna nya iPhone 5 kan ha utmärkt batteritid. Sanningen är, kan det finnas ett begrepp löstagbart batteri som de flesta andra omständigheter, det har varit en hel del utmaning med batterierna. Befolkningen är bara tänker på alla sådana möjligheter och det finns ingen bekräftelse om detta ännu.

Det blir undersökt att iPhone 5 skulle byggas inom de föregående versionerna som iPhone 4 men det skulle vara en del visuella element förändringar i detta också. Det skulle vara ansikte tid videokonferenser applikationer kopplade till den. Denna funktion bedöms bli ännu bättre än någon av videokameran också. Det skulle vara helt distinktion i ny typ av marknadsföring och reklam teknik ställs på mobiltelefonen när den kommer att lanseras på marknaden. Även om det mesta är bara att spekuleras, tillåter oss att utvärdera om dessa typer av dröm blir exakt du inte.

Femte generationen p Det har varit goda justeringar och de som funderar på att ta emot den femte eran av dem iPhones sedan ha kunnat förutses. Den goda nyheten är, strax efter för närvarande alla dessa rykten kommer, har det varit nyheter som kunderna accepterar iPhone 4 och allt dess kapacitet. Till att börja med de kanske har avvisat telefon med antenn frågor, men alla är emot det som en utmärkt och produktiv gadget. För närvarande finns det redan mycket goda produktförsäljning inom iPhone 4. Du kanske har utmärkta färger versioner över dessa telefoner och döma ut ur egen personliga mobiltelefon. Så, är det bara att ta reda på oavsett om Apple leder underbar ny utställningsmonter iPhone5 detta är.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar