onsdag 14 augusti 2013

iPhone tips och tricks: Få ut mesta möjliga av din iPhone Experience - Teknik


p Alla av oss människor som har turen att redan ha en iPhone vet hur roligt de kan vara bara för att leka med. Leka med min iPhone mycket själv, har jag upptäckt några coola tips och tricks som du kan ha nytta av.

1. Om du trycker en gång högst upp på skärmen när du är på internet, kommer det att ta dig tillbaka till toppen av fönstret i stället för att rulla hela vägen tillbaka upp. En trevlig tidsbesparande funktion.

2. Om du ställer in typsnitt till den minsta storleken, kan du läsa mer på internet fönstret. En fördel med detta är att när du vill klicka på en länk, kan du nypa (utöka) det området och länken kommer att komma upp mycket stora, vilket gör det mycket lättare att klicka.

3. Hellre än att publicera den fullständiga adressen till internetsajter i bokmärken, kan du lägga upp motsvarande RSS-adress i stället in i Apples RSS-läsare och spara det som din bokmärket. Detta sätt kan du snabbt se om det finns något intressant på din favorit plats i stället för att ladda ner hela hemsidan.

4. Om du skriver något och flaggorna iPhone ett ord som felstavat som du vet inte är felstavat, avbryta korrigeringen 3 gånger och ordet kommer att sättas in i ordlistan. Om du skriver en hel del, är denna funktion mycket användbar!

5. Förstoringsglaset är en trevlig iPhone verktyg när du skriver ett mail eller någon annan text. Om du trycker en gång och håll, kommer ett förstoringsglas dyker upp som visar en inzoomad bild av dina ord och markören. Du kan nu enkelt placera markören där du vill. Detta gör redigering ditt skrivande väldigt lätt.

6. Du kan flytta runt ikonerna, men inte på startskärmen. Du måste gå till ipod avsnittet. Gå till iPod> Mer> Redigera. Nu kan du dra dina ikoner runt. Detta kan också göras i telefonen sektion.

7. För att återställa din iPhone, håll ned högerknappen och "hem" front-knappen i ca 6 sekunder. Att driva den igen, tryck på den övre knappen. Detta är annorlunda än en vanlig avstängning, vilket kan göras enkelt genom att hålla sömn / vakna knappen i 6 sekunder.

8. Om du får en massa spam e-post eller annan oönskad e-post, uppmärksamma detta tidsbesparande funktion. Lägg till en länk till Yahoo mail i Safari-bokmärken. Därifrån kan du kolla "radera alla" för att ta bort alla oönskade e-postmeddelanden. Det är mycket enklare än att ta bort hundratals spam e-postmeddelanden i taget. p Om du letar efter ett sätt att fylla upp din iPhone wwith all den senaste musiken och filmer, kolla in min andra artikel om att hitta de bästa webbplatser iPhone Download.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar