tisdag 6 augusti 2013

Iphone 5 Utgivningsdatum - Teknik - Mobiltelefoner


Inom cyberworld, iPhone 5 release datum har blivit en av de hetaste debatten ämnena och det är av goda skäl. Det är tänkt att bli nästa generations iPhone och även dess existens har bekräftats, har de motstridiga publiceringsdatum rörs intensiv debatt. Vilken iPhone 5 är lovande att leverera är helt enkelt fantastiskt. Från den 4-tums skärm till en dual core A5 / 6 processor, kan det förväntas att det kommer att bli en fantastisk och släpp. Även om detta är fallet, är iPhone 5 releasedatum ett mysterium bland många människor. Tyvärr, det finns inga konkreta svar på denna fråga, och det är perfekt att titta på några av de händelser som har ägt rum sedan tillkännagivandet av iPhone 5 release.

I september 2011, innan iPhone 4s, var en prototyp för framtida generations iPhone förloras. Det var för mycket hype kring detta, och detta särskilt utlöstes av liknande förlust av en annan IPhone 4 prototyp som gjorde hela världen veta Apples planer. Men det var inte återhämtat sig och att datum, ingen vet om det var en Iphone 4s eller 5 prototyp som var förlorat.

utformningen av iPhone 5 är en annan intressant punkt som funnit sin väg in i nyhetsrapporteringen. Dessa publicerades på nätet och kommer från kedjan strömmar. I början, indikerade spekulationerna att designen skulle bli tår formade men någon gång, var denna uppfattning sjunkit. Senare återuppstått det och ändå, från sjökort, är det tydligt att dessa konstruktioner inte finns ännu. Slutligen, det fanns spekulationer om storleken med många människor hävdar att skärmen skulle vara 4 inches. Steve Jobs var dock inte imponerad av detta och detta är till stor del eftersom det innebar att iPhone skulle likna Androids. Huruvida detta är sant eller inte är något som är ännu att se, men en sak är säker, är att iPhone kommer att komma med en större skärm.

Detta innebär att människor fortfarande väntar på nyheter på faktiska iPhone 5 releasedatum. Även om detta är fallet, inte hålla detta inte spekulationer om möjliga release datum i schack. Det finns fortfarande möjliga händelser, datum samt tider som måste beaktas.

Våren 2012Apple är populärt känd för att släppa sina iPads i mars månad varje år. Det är av denna anledning som det förväntas att iPhone 5 release datum kommer att vara i vår. Sedan 4S släpptes i början av oktober, innebär en April utsläpp som 4S kommer att ha fått minst sex månader för att utföra oavbruten försäljning.

Även om det har funnits många förslag för iPhone 5 releasedatum och de flesta av dem har misslyckats, bör detta inte vara en anledning till förtvivlan. Från utseendet på saker, har människor inte så lång tid att vänta

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar