tisdag 13 augusti 2013

Få ut mesta möjliga av din iPhone med dessa 7 tips och tricks - Teknik - Kommunikation


För dem som har turen att äga en iPhone, är du redan medveten om det roliga som kommer med det. Leka med iPhone, kommer du att upptäcka tips och tricks som är användbara. Här är några av dem.

1. Tryck en gång på det mycket bästa delen av pekskärmen när du är ansluten. Det kommer att ta dig tillbaka till fönstret. Du behöver inte bläddra för att komma tillbaka dit. Det sparar tid.

2. Genom att ställa in typsnittet i den minsta möjliga storleken, kommer du att kunna läsa mer om vad som står skrivet i nätet fönstret. Fördelen är genom att klicka på länken, kan du utöka det och länken kommer att göra det lättare för dig att klicka liksom.

3. Du behöver inte lägga upp konkurrera adressen av de webbplatser du har bokmärkt som dina favoriter. Allt du behöver göra är att sätta RSS-adress i läsaren. Detta sparar dina bokmärken. På så sätt kan leda dig till den adress. Det sparar också dig från att hämta hela webbsidan.

4. Finns det ett ord som du ofta stavar fel? Det finns en funktion på iPhone som hjälper dig åtgärda detta. Om du har felstavat ordet, kan du låta den mobila sjunker det. Genom att annullera detta 3 gånger, är ordet då automatiskt placeras i ordboken. Nästa gång du skriver det ordet, är du säker på att telefonen stavar det rätt för dig.

5. Om du skriver ett mail och förstoringsglaset är inte att vara ett användbart verktyg eftersom det är för liten för din smak, kan du trycka på den en gång och sedan hålla. Förstoringsglaset kommer att visa hur långt du kan zooma in för att du ska få en bättre bild av det brev du skriver. Det gör även att redigera ganska lätt.

6. Om du vill ordna ikonerna på startskärmen, kan du dra alla dem runt eller gå till iPod, klicka på Mer, klicka sedan på Redigera.

7. Om du vill starta om din iPhone, tryck på den högra knappen i ca 6 sekunder. Om du vill slå på den igen, tryck på knappen som sitter högst upp.

Förhoppningsvis fann du dessa tips och tricks användare. Om du är nyfiken på hur du kan få ditt lystmäte av den senaste musiken och filmer, kolla in iPhone nedladdningar. Njut! ------------------------------------------------ -------------

Marion GreenfieldiPhone Nova, Officiellt världens första iPhone Download tjänsten. Det allra senaste. Allt du någonsin behöver för din iPhone, musik, filmer, spel, e-böcker. Etc, etc. De har fått det ALL./2bde3q



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar