tisdag 6 augusti 2013

Översyn av vissa gratis iPhone apps - Internet - Audio


IPhone är den mest efterfrågade modellen på marknaden nu en dag. Det finns många utvecklare i världen, men några av dem få framgång. Några når toppositionen i butiken. Populariteten av beror på kvalitet, unikhet och reklam. Det finns många tioner tillgängliga för iPhone. Det finns olika webbplatser, som ger dig av iPhone. Vissa är gratis och en del betalas. Du kan hitta gratis iPhone i butiken. En gratis iPhone är Gorillacam. Det gör att du kan ta flera bilder. Du kan ställa in en kort timer och ta foton med timer. Du kommer att få ett vattenpass, som kommer att hjälpa dig att ta bilden rakt. Bmp är ett annat program, som hjälper dig att byta visitkort, musik, bilder och dokument med andra. I denna app får du chat alternativ och skicka meddelanden till dina vänner. Först hålla telefonen och bump dina händer för att låta din mobiltelefon ansluter. Då kan du dela vad du vill. Evernote är en av de bästa iPhone i butiken. Den tillåter lagring av påminnelser, text, bilder något du vill behålla. Vid skapande av ett dokument, kan du bifoga bilder och videoklipp till den.

Snabb Mall är en, som fungerar som en guide som visar dig placeringen av toaletter, restauranger och butiker. Även det kan komma ihåg var du parkerar din bil. Det fungerar väl över 20 länder. Detta fungerar väl under resor. Nimbuzz är den mest kraftfulla chatta i iPhone. Du kan lägga till flera messenger konton i. Yahoo Messenger, MSN, Google Talk, Skype, Facebook, AIM finns i denna app. Du kan ringa gratis samtal via VoIP och Wi-Fi via denna applikation.

Dropbox-appen gör att du kan synkronisera dina data med annan enhet. Du kan dela dina presentationer, musik, kalkylblad och foton med andra användare via denna app. Epicurious är, vilket ger tillgång till foodie hemsida. Du kan få alla recept av läckra livsmedel och maträtter i hela världen. Du kan laga mat efter dessa recept. Slacker Radio är ett multimedia, vilket ger dig bra musik. Ladda programmet och sätta namn på ditt favoritband. Detta kommer att börja spela musik som du väljer. Du kommer att få tusentals låtar av olika artister och band. Du kommer också att få senaste musiken här. Dessa är några topprankad gratis iPhone som gör att du kan utforska din vardag. Några av betalda kostnader hög men max är mycket billig. Dock betalas inte som fria iPhones men du får nöje och underhållning med dem.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar