onsdag 7 augusti 2013

iPhone sex Utgivningsdatum och dess egenskaper - Nyheter


Jag skulle säga att jag de två njuta och hatar de många rykten som går över iPhone och alla andra iOS-enheter precis innan de lanseras. En särskild fördel är det faktum att du får en kompakt indikation på vad som komma skall, även när bara något lite noggrann.

En stor nackdel är att det ofta bör rykten om en modell som ska lanseras efter den modell som fortfarande kan rykten, som definitivt är två generationer ahead.This kan vara vad som hänt igen, har ryktet att Apple kommer att introducera en helt ny metod för att ladda sin telefon i iPhone 6.In linje med rapporter, Apple hade planerat att lansera iPhone 5 som vanligt, i juni, men hårdvaran var inte redo. Tidigare har nämnts att iPhone inte kommer att lanseras fem till iOS fem var inte klart. Detta kan vara lite spännande, kommer iOS 5 lanseras i september och före det, vi får se olika beta versions.If Apple skulle ha lanserat iPhone fem i juni, hade vi antingen sett färre betaversioner, nej eller hade Apple var tvungen att få jobbet gjort mycket snabbare med iOS fem, vilket betyder oftast mycket mer bugs.It kan tyckas märkligt att vi nu kan studera en rubrik som 1 ovan, ändå ser det ut som om verkligen det första ryktet om iPhone sex har anlänt. Ge att Apple hock note tillkännagav iPhone 5, det känns förmodligen inte i detta skede för att diskutera den sjätte generationens iPhone, men i varje situation, har det uppstått ett rykte säger att Apple kommer att använda LCD-teknik från Sharp för sin iPhone.Will Apple använda lite något som Sharp is byggnad som kallas "poly-silicon LCD," och här tekniken öppnar Risk för en betydligt tunnare skärm än i förväg.

iPhone 6The ryktet kommer från Apple insider hastighet lyckats få fram detta från en japansk sida, verkligen Det anges att produktionen av den Välkommen displayen att börja sommaren i 2012th, anledningen till att de ansluter detta till iPhone6 ​​kunde bör göra med att de räknar med att Apple kommer att lansera den iPhone5 redan under hösten i år, men jag anser att det kan vara iPhone femte tror jag Apple princip skulle släppa en Iphone 4s istället för en iPhone 5 i år och att de skjuter upp iPhone 5 till 2012 ändå är det bara spekulationer på min aspekt. Vad tror ni? Vi får se vad som dyker upp mer om iPhone sex, men låt oss fokusera på iPhone fem eller Iphone 4s precis innan vi kommer på iPhone sex.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar