torsdag 22 augusti 2013

iPhone 4 App utveckling - 5 Free Apps från 2011 för iPhone 4 - Teknik


Lanseringen av IPhone 4 och iOS 5 görs detta år särskilt speciell för app älskare. App Store är fullmatat med spännande apps (dess fått över 250.000 apps nu!), Och du kan hitta en bra app för nästan allt. 2011 har också sett ett stort antal underbara apps kommer ut av IPhone 4 app utveckling. Det är inte lätt att skapa sig en definitiv lista över de bästa gratis apps tillgängliga i år som några riktigt bra apps är bundna att lämnas ut på så kort lista.

Naturligtvis är nedanstående lista påverkas av min personliga sympatier och antipatier. Jag har försökt att upprätthålla en balans mellan de mest populära exemplen på IPhone 4 app utveckling i år och tekniska underverk som ger kredit till den begåvade iPhone OS 4 utvecklare som byggde dem. Men du kan räkna med en sak: du kommer aldrig att ångra att ladda ner någon av följande appar på din iPhone .

5. RunKeeperTrack din löpning eller cykling rutt, räkna ut sträckan du har rest, ta olika vägar på kartan, och även ta reda på hur många kalorier du har bränt. Inte bara det: denna app kan du också dela din statistik på nätet och jämföra dem med andra användare. Om du kör på löpbandet, kan du manuellt ange detaljer för att se till att appen tar alla dina ansträngningar beaktas.

4. Hitta min iPhoneThis man är en personlig favorit. Mina välsignelser och evigt tacksamhet till iPhone OS 4 utvecklare som byggde denna viktiga appen. Med denna app kan du logga in på ditt Apple-konto för att hitta platsen för din iPhone (så länge som din iPhone är ansluten till Internet). Du kan också göra din iPhone avger ett högt, skrällande ljud (även om det är på tyst läge)! För alla som förlorar sin iPhone mer än 3 gånger per dag, är detta ett måste-ha app.

3. EvernoteEvernote har vuxit fram som den bästa produktiviteten app av året. Det är ett utmärkt exempel på hur IPhone 4 app utveckling kan komma upp med appar som du inte kan leva utan när du har använt dem. På framsidan av det här är bara ett anmärkningsvärt enkel anteckningar ansökan, men det är dess största plus punkt dess förmåga att synkronisera alla dina filer och spara dem på ett moln .

2. FacebookConsidering det faktum att, mer sannolikt än inte, du tillbringar en stor del av din lediga tid (och arbetstid också, kanske) på Facebook, är detta en app din iPhone törstar efter. Medan de tidigare versionerna av Facebook-appen lämnade mycket att önska, är den nya versionen ett bevis på kapaciteten hos IPhone 4 applikationsutveckling.

1. Google SearchThis radikal Sökapp är vad du kan förvänta dig från de människor som skapade den bästa sökmotorn som någonsin. Prestationer av denna app skulle göra varje iPhone OS 4 utvecklare stolt: inte bara att appen kan du söka genom att bara säga ett ord, det ännu kan du söka bilder med hjälp av fotografier du klickar genom din iPhone

Om du har några idéer för att utveckla ett program för iPhone, måste du kontakta bästa iPhone företag applikationsutveckling. Du kan få utvecklingen kvaliteten app till rimliga priser genom att överlåta projektet till en outsourcingpartner.

om du letar efter det senaste programmet informationen se till att besöka /



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar