fredag 16 augusti 2013

Amazon Kindle Fire, Google TV och andra stora prylar för 2012 - Datorer - Mjukvara


p Det är nästan i slutet av ett år. "Vad bättre tid att titta på prylar som kan hjälpa ditt företag under 2012? Inte längre är verksamheten prylar bara begränsad till en ny laptop eller iPhone men en uppsjö av prylar som levererar verklig funktion, inte jippon" "I denna artikel tittar vi på ett antal prylar som hjälper ditt företag "Vad har vi missat? Vilka prylar kommer du tittar på nästa år?

nya Kindle är officiellt "on fire", inställd på att ta den 2: a plats i tabletten krigen bakom iPad2 och framåt av Android drivna tabletter och Blackberry Tablet. "Vid 7 Kindle är större än iPhone" mindre än iPad. "Skärmen storlek är bra för att läsa e-post och grundläggande webbläsning, inte så bra för att läsa tidningar"

Liksom iPhone eller iPad, skapa dokument eller skriva e-post är bra, men inte bra för långa formulärdokumentet skriva eller skapa. "Kindle fungerar som en stor mediekonsumtion verktyg - med tillgång till Kindle Store kan du köpa och hämta tidningar, böcker, musik och videor från den stora Amazon Store" "Med e-stöd kan du enkelt läsa och svara på e-postmeddelanden på språng och webbläsaren kan du hålla dig uppdaterad med dina webbplatser "

"Baserat på en Android-operativsystem, har Kindle Fire även sin egen App Store så att du kan hämta bilda en stor, men något begränsat utbud av appar" No Drop box eller Spotify på här ännu. Med din tilldelade egen e-postadress, kan Kindle dig att skicka artiklar och dokument till den så att du kan läsa dem på språng också.

Kindle Fire kan arbeta i Storbritannien just nu men med stora begränsningar. Tillgång till App Store och innehållet är strikt USA-baserad vilket gör det svårt att enkelt använda utan några knep upp ärmen. Större än iPhone, gör det dig mer utrymme för att enkelt läsa dokument och e-post, något mindre än iPad innebär att det är svårare att läsa bilden tunga dokument eller tidskrifter. Den lätta och taktil design gör det till en allvarlig utmanare för yrkesmässig användning när den lanseras här (förhoppningsvis) nästa år.

2 Apple iPhone Micro USB AdapterThe minsta av våra prylar i listan, men en av de mest väsentliga. Med lanseringen av IPhone 4, släppte Apple också denna smarta lilla adapter. Konvertera ett Micros USB-adapter till en Apple-anslutning. Micro USB är allt standard kabeln för laddning mobila "telefoner så denna lilla kontakten fungerar utmärkt om du inte har den fullständiga laddningskabeln till hands eller du använder mer än en" telefon.

3 Effekt GorillasKeeping "telefoner och bärbara datorer laddade whist resa måste vara en av de största frågorna för modern mobil verksamhet, vilket är anledningen till att jag aldrig resa utan min makt Gorilla. Ett udda namn för en praktisk pryl, detta är helt enkelt en stor platt-formade batteripaketet laddas alla mobila enheter du ansluter den till. Förpackningen, dubbelt så stor som en iPhone och ungefär samma djup, arbetar för att ta ut något via en USB-anslutning och en förpackning med ingående kontakter. Det kan också driva bärbara datorer med anslutning av en mag säker adapter (som du har på flygplan) för extra.

varar i dagar av mobil laddning, är Power Gorilla en viktig gadget för alla affärsresenär. Prissatt över 100 det är en dyr post, men marknaden för extra batterier och akut uppladdning är inställd på att vara stort i jul, med bland Duracell erbjuder billiga "akuta laddare" som kan hjälpa dig ur en knipa.

4 Jam boxMost smarta telefoner kommer med högtalarfunktion, men har du någonsin försökt gruppera fem chefer runt en telefon? Tyvärr är det inte fungera effektivt eftersom det är för tyst eller ljudkvaliteten inte är tillräckligt bra. Jam box är en liten kompakt högtalare från Jawbone, skaparna av headset premium Bluetooth. The Jam box är en liten kompakt högtalare med Bluetooth för att ansluta till din "telefon. Det kommer då att bli din högtalare ger ökad ljudkvalitet för dessa viktiga samtal. The Jam lådan är liten nog att passa i en datorväska (eller beach bag) för enkel transport, förstärka något du vill dela med dig av din telefon.

5 Google Chrome bookWhen Google lanserade deras koncept Chrome bok, frågade de, "varför du bry väntar på att ladda upp din dator bara att gå rakt på nätet och kolla din e-post? Varför inte gå direkt till e-postmeddelanden och hoppa över inläsning allt du don 't behöver. " Och så Chrome boken föddes. En bärbar dator som saknar operativsystem, lastning direkt till webbläsare (Chrome) så att du kan kontrollera din Gmail, sök på Google och uppleva webben som om du var på en vanlig dator, utan Solitaire .

"Den första generationen av Chrome böcker lanserades i Storbritannien under hösten" De första böckerna är något ljusare än din genomsnittliga laptop och laddar mycket snabbare, logga du rakt in i en Google-konto. Därifrån kommer allt ditt innehåll nås via molnbaserade applikationer (företrädesvis, men inte uteslutande via Google.)

Så, när, när du skrev dokument på word och sparat dem på skrivbordet, redigerar du dem nu i Google Docs och spara dem till din Google lagring. Webbläsaren kan utökas för att utföra de flesta andra uppgifter genom sina Chrome Extensions och tillgång till Chrome Store. p Om du är van vid att använda Google Docs eller Google Apps (som presenterades i förra månadens artikel) hittar du detta normalt förfarande. Om du inte är, kan det ta lite tid att vänja sig.

Som med många första generationens produkter, kunde de fysiska estetik vara trevligare, men det kommer att förändras med tiden.

6 Google TVAn ökande global trend är ökningen av parallella mediekonsumtion på TV och på en "andra skärm". Vanligtvis en mobil enhet eller tablett samtidigt som du tittar på TV har varit den vanliga formen av två skärm konsumtion, men detta kan ändras under 2012. John Lewis har rapporterat att 80% av deras stora försäljning TV kommer att anslutas, vilket innebär uppsättningar som har tillgång till Internet och en grundläggande uppsättning sociala apps.

Under 2012 förväntar vi oss att se Google TV lanseras i Storbritannien och med det en fullständig app store. Eric Schmidt, ordförande i Google föreslår "de flesta" TV kommer att ha Google TV kapacitet vid slutet av 2012.

Hittills har Google TV och konkurrenten Apple TV har varit ganska svag, så stor skärm mediekonsumtion med sida vid sida app bruk (Google) eller streaming från innehåll från molnet eller din iPhone (Apple.)

Google TV Uppdateringen kommer att föra hela Google Store Market appen till din TV så att all interaktion och appen använder för närvarande upplevt i Android telefonen eller tablett. Detta blir viktigt eftersom Google TV kan ersätta styrelserummet dator som kan leverera presentationer, interaktion utan att missa en minut av Bloomberg.

7 KinectBelieve det eller ej, har Microsoft Kinect ett företag. Rörelsesensorn som har oss hoppar runt som lommar kan väl hamna i styrelserummet. Kinect Effect är den senaste Microsoft lanseringen att ta Kinect till klassrummet och in på kontoret. En ny tävling ger apputvecklare upp till 20.000 för att utveckla appar som utökar Kinect möjligheten. I en ny video för att främja Kindle Effect, visar Microsoft program, inklusive ett Tedesys systemet tillåter kirurger i Spanien till gest sig igenom patientjournaler under operation, användning av en Kindle att främja rehabilitering övningar och ett virtuellt showroom för Toyota bilar. Tänk Minority Report inte Dance Central och du kommer att ha en uppfattning om företagens potential.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar