lördag 10 augusti 2013

iPhone 5, släppa bakom glaset? - Teknik - Mobiltelefoner


Medan halva världen analytiker försöker förverkliga sin dröm om ett varierat utbud av iPhone täcker inledande priser billigare som vi kommenterade i går, har min vän Michael, här (hemsk) Bonikowski Michal konceptuell design för framtiden iPhone 5 påminde mig en fråga som jag tycker är mycket viktigare än priset på terminalen:. materialen som skall tillverkas och därmed dess motståndskraft

Även om det har alltid dominerat glas av uppenbara skäl iPhone front, har ryggen genomgått en ständig utveckling från den ursprungliga modellen introducerades i juni 2007. Först var det en kombination av aluminium och plast ganska benägna att försämras med användning i form av repor och slitage, då med 3G, gick över till polykarbonat polering, i praktiken, den tuffaste hittills, som förblev i 3G endast att göra vägen för den kontroversiella designen av IPhone 4 med två glasskivor från Corning Gorilla glas.

Ingen tvekan underverk av denna fantastiska material eller de goda intentionerna i Corning för en framtid som omges av glas, men den bistra verkligheten är att IPhone 4, bortsett från någon estetisk behandling, är det definitivt mer känsliga för stötar som helst Nokia plast $ 10. Och jag talar av erfarenhet: Two IPhone 4 (mitt och min flickvän drabbades), två kristaller som trasiga iPhone som du förväntar dig från en BMW flush mot fönstret på en Apple Store. Det värsta är att vi talar om denna typ av påverkan, tala om en telefon skyddad med ett av omslagen som erbjuds av Apple (Speck för att vara exakt) som faller från en soffa. Gränsar till det löjliga.

Problemet är kanske inte i materialet, men utställningen profiler för att drabbas faller och om Apple håller specialglas tillverkat av Corning, åtminstone hoppas jag det kommer att höja metallram för att skydda den nuvarande utformningen av de flesta fallen. Alternativt, som i konstruktions som åtföljer dessa rader är att börja ge en chans till aluminium eller annan metall för att satsa på en design mer påminner om antingen generations iPhone på den ursprungliga iPhone. Åtminstone skulle backa en 50% mindre yta än bekymmer.

Vad tycker du? Förutom teknisk och annan utveckling, hur jag önskar att det var fysiskt nästa iPhone?

Tillsammans med Lion och icloud, den andra hett ämne för presentationen i eftermiddag är det ew Apple version av operativsystemet för mobila enheter: IOS 5. Även om bara en renovering förväntas vara tyst, med widgets och nya meddelandesystem som den mest tilltalande för allmänheten, inte längre i luften ryktet om en eventuell kommande tillsammans av iPhone 5. Det finns den udda länken.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar