lördag 1 oktober 2011

Smartphone är toppen iPhone 4


Vi grop Apple iPhone och Samsung stjäla fyra mot Evo 4G HTC: s första smartphone för att ge bästa valuta för $ 200.


Smartphone sommaren är över oss. Med tillkomsten av en ny messias telefon från Cupertino (Apple iPhone 4, $ 200 vid AT & T), den första 4G telefonen i USA (HTC Evo 4G, $ 200 i sprinten) och snabb Android-enhet på marknaden ( Samsung stjäla, $ 200 vid AT & T), har smartphone köpare möter aldrig en bättre skiffer av optioner eller ett mycket förvirrande en. Även om det är svårt att gå fel med någon av dessa mycket allvarliga utmanare, bör naturligtvis härskar. Vi har kämpar alla tre ansikte mot ansikte, med tanke på de viktigaste kategorierna för första telefonsamtal hem till din ficka.

Skärm

Vinnare: Apple iPhone 4
Skärmar på alla tre sidor motsvara stor, större och större, med 3,5 inches på iP hone, från 4,0 till 4.3 fängsla och Evo 4G. För att inte få lite? Detta är inte alla diagonal span. Som Evo 4G och Samsung stjäla ger mindre pixlar (800 x 480) som fyra iPhone, som fyrdubblat den ursprungliga iPhone pixlar med en oerhörd 960 x 640. Captivate använder också en OLED-skärm. Medan han verkar mer levande inuti, tvättar det också lätt i solen och vitt till en blå onaturlig takt. Medan de flesta av massan Evo 4G och Samsung stjäla kan vara hög för att titta på film, vi är ingen utvärdering webbplats mediaspelare. iPhone och utomhus livability text ultraskarpa något du kommer att se en hel del att göra den mest praktiska av de tre.

Anslutning
Vinnare: Evo 4G
Med både fängslar och fyra AT & T: iPhone vanhedrande linkade dela 3G-nät, och Evo bär hennes första 4G-telefon-pin i Amerika, är detta en no-brainer. Förutom ren hastighet, är också den enda som kan fungera som en Wi-Fi-router för att dela anslutningen m ed andra enheter.

För vad det är värt, är vinnaren på andra plats i mitten av AT & T webbplats lika lätt att knyta.Väntar på iPhone 4 suger. Trots siffrorna Steve Jobs förpackad i en PowerPoint-presentation av fordran var det inga problem med iPhone antennen 4 (men samtidigt tillkännage ett sätt att lösa problemet icke-) kollektiva klagomål av tusentals iPhone-användare fortfarande talar fyra olika. Täta avbrutna samtal och extremt dålig mottagning att göra fyra iPhone mycket lägre än att stjäla för att ringa samtal.

Bakre kamera
Vinnare: Apple iPhone 4
8-megapixelkamera ha Evo 4G-lösningar i mer än två 5-megapixel iPhone 4 och 5-megapixel fängsla och söka mer manuella kontroller också. Men detta är bara en del av historien. IPhone 4 tar bättre bilder än konkurrenten.
Krediten går till Bakgrunds belyst CMOS-sensor Apple, som rör sig spårmetaller vanliga i toppen av chip till baksidan, blockera mindre ljus och förbättra den övergripande kvaliteten på bilden. Subjektiv bild av iPhone ser ljust fyra färger rikare. De två var Computerworld och MacWorld iPhone head-to-face med Evo 4 4G och tyckte att det tog bra bilder, och vår verkliga tester visade att fyra förlorade fängsla iPhone bildkvalitet.

Videokonferens
Vinnare: 4 iPhone
Framsidan kamera är fortfarande en innovation i smartphone världen, men också fyra Evo 4G iPhone och HTC erbjuda dem och förslava ägare är kvar ute i kylan.Vid en teknisk nivå, erbjuder 4G Evo igen lösningar: 1,3 megapixel för bara 0,3 megapixel (VGA-upplösning) på iPhone 4. Men som vi lärt oss från tidigare kategorin är antalet inte allt.
Allvarligt begränsar upplösningen bandbredd du faktiskt kunna skicka på telefonen, när videokonferenser, så 4G Ev o faktiskt inte kan använda sig av alla den resolution som är i omgångar om det finns filmar för inspelning. Nivån på bildkvalitet redo att ge kredit till fyra FaceTime iPhone som tillåter användare att starta samtal från 4 till iPhone iPhone med 4 vanliga telefonnummer inga eller logga krävs.

Batterilivslängd
Vinnare: Oavgjort mellan Apple iPhone och Samsung stjäla 4
HTC: s Evo 4G omedelbart får startas upp från att köra här. Samma 4G hastigheter ger mördaren också döda batterianslutningen bråttom att lämna honom först får slut på gas, när dessa tre sidor att slå vägen.
Spela det genom att siffrorna inte leder till någon tydlig slutsats bland vänster. Samsung fängsla priser för fem timmar och 50 minuters samtalstid och 340 timmars väntan, medan priserna för Apple iPhone sju timmars samtal och 300 timmar av väntan, vilket gör beredskap och iPhone mästare fängsla 4 kung av samtalstid.Medan vi lutar åt att talt id på standby, verkade batteritiden att spela ut ungefär lika i de två riktiga tester av våra liv, så vi kallar det oavgjort.

Portabilitet
Vinnare: Samsung fängsla
Naturligtvis är det en Papperspress Evo 4G nonstarter här, men att hitta vinnaren mellan två telefoner vänster fot är inte lätt.
Vid 2,5 inches bred och 0,39 inches tjock, fylld handen fånga lite mer än iPhone 2,31-tums-breda (mindre än bredden på pennan # 2) och åtgärder 0,02 inches tjock, mycket (ungefär samma höjd fem ark skrivarpapper staplade upp ). Lyckligtvis finns det 0,22 inches kortare och väger bara 4,5 gram till 4.8 uns iPhone. Vad är egentligen viktigast? Vi skulle föredra en kortare, lättare telefon, speciellt när hon sätter extra flab på andra dimensioner är nästan för liten för att mäta.

Hastighet
Vinnare: Oavgjort mellan Apple iPhone och Samsung stjäla 4
Alla tre telefoner har processorer 1GHz, men att faktiskt få jobbet gjort snabbare? Om bara det fanns ett enkelt svar.
Här är den tekniska Nitty Gritty: A4 så kallat system-on-a-chip i den fjärde iPhone faktiskt använder en Apple-vänlig version av samma ARM Cortex A8 fängsla finns i Samsung. Med andra ord, de delar samma blodslinje kisel. Evo är 1GHz chip 4G Snapdragon, medan snabba, inte har kört riktigt samma paket som cell-drivna A8.

Vad ger bäst prestanda verkliga livet? Det beror på vad du gör. I våra tester, webbläsare, 4 iPhone härdade stjäla på samma AT & T 3G-anslutning, men i andra länder, inklusive Wi-Fi, och tester av PocketNow TechnoBuffalo, fängsla vann. I andra tester delas mellan program, är båda telefonerna hit eller miss. Till exempel verkar iPhone för att öppna Google Maps snabbt, medan det verkar att stjäla hennes kamera app öppna snabbare.I praktiken är de ungefär lika nära som två smartphones kommer. Saker att tänka på: 4 iPhone fortfarande inte visa Flash, så w ebbsidor laddas snabbare naturligt. Och om du råkar vara i ett område 4G, kan 4G EVO HTC ladda webbsidor som helst heller.

Förvaring
Vinnare: Samsung fängsla
För $ 200, och fyra 16GB iPhone fängsla leverera internt lagringsutrymme, medan Evo kommer med 8GB 4G bara lägga det åt rätt håll från början.
Lyckas fängsla sträcker sig längre än 4 iPhone med införandet av ett microSD-kortplats. Förutom utlåning flexibilitet (du kan uppgradera när du behöver utrymme, snarare än att gissa på det när du köper telefonen), är det också billigare. Även om det kommer att kosta ytterligare $ 100 för att få till 32 GB totalt lagringsutrymme på 4 iPhone kan du NAB en 16GB microSD-kort och sätta i paritet stjäla för under $ 40. Ännu bättre kan det utökas upp till totalt 48 GB genom att lägga till en 32GB microSD-kort, kan fyra nivåer lagring iPhone inte röra.

Totalt Vinnare: Apple iPhon e 4
Evo 4G gjorde en imponerande visar som första 4G telefonen igen i juni, men som ni kan se, behöver detta inte hålla upp så bra under lupp i de andra kategorierna åtminstone när staplade mot de bästa smartphones för andra i världen . Verklig kamp här är mellan 4 iPhone och Samsung stjäla.

Om inte alltför smart antenn konstruktion Apples blåst upp i ansiktet och skakade grundvalarna för företagets rykte utan glitch, kommer 4 iPhone vara en enastående vinnare mellan de två. Istället stjäl större kapacitet lagring, OLED-skärm underbara, rock-fast förbindelse mellan könen och i förhållande till andra fronter så att den så nära störta den Cupertino jätte som alla Android-enheter kommer sannolikt att någonsin komma. Men inte riktigt tillräckligt för att kalla det en iPhone killer.
I uppenbar strid med sambandet mellan två enheter (tre segrar iPhone, stjäla tre segrar och två oavgjorda), var vi tvungna att ta hänsyn till ett antal andra faktorer som bör påverka alla smartphone köpare. IPhone 4 har ett betydligt större bibliotek app (225 tusen till 70 tusen), en känsla starkare, en oändlig mängd av tredje parts utrustning, och historiskt, regelbundna OS-uppdateringar från Apple.

(Två års 3G iPhone fortfarande kan köra IOS 4, medan Samsungs första Android-enhet, i7500 Galaxy, fick ett sådant dåligt stöd som inspirerade 7000 underskrifter på en petition, kvarstår och fastnade i Android 1.6.) Med alla dessa faktorer i beaktande, iPhone 4 är ett bättre köp, men med en stjärna bredvid den klibbiga: Köpare som bor i områden med dålig täckning eller att använda sina telefoner för företag och kan inte bara förbanna sjunkit och telefonsamtal ska falla till värd best-of fängsla . http://articles.ex-youtube.com/2010/08/smartphone-is-the-top-iphone-4 /


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar