lördag 8 oktober 2011

IPhone Apps


Hej Killar,

Idag är alla människor använder iPhone-applikationer. Eftersom alla människor använder Apple Iphone och det är mest användbar mobiltelefon i världen därför lägger att iPhone Apps är mest användbara program på mobilen.

Så jag ska säga dig att hur du får iPhone apps som är viktig din iphone.You vet iPhone apps 300k har gjort genom iTunes. Men få iPhone apps är viktiga för din iPhone. Jag ska berätta för er att vem som är bäst program för din iPhone.

Den mest kraftfulla tillämpning av iPhone är spionprogram. Här är några namn för iphone apps ...

SMS Tracking CALL Tracking Phone Book Access GPS positionering

Så jag ska berätta alla program som hur man arbetar för din iPhone

SMS Tracking: - SMS Tracking är SpyBubble iphone app.Often känslig information är alltför riskabelt för samtal och skickas via SMS ... SpyBubble är fantastiskt SMS Tracking-teknik faktiskt kommer a tt ge dig ord för ord SMS loggar i alla meddelanden som skickas och tas emot ... Även om innehavaren har raderat dem! ...SpyBubble håller fortfarande en logg över alla message.You kan spåra din försändelse med hjälp av din iPhone, när som helst och anywhere.Send transporten nummer via SMS till en av Aramex nummer och få SMS omedelbar uppdatering om status för din leverans. Jag tycker detta är bra för iPhone apps ..

Ring Spårning: - Ring Tracking ansökan är också säkert i din iPhone. Det bra är iPhone app.SpyBubble: s mobiltelefon spion verktyg spår nummer från alla utgående och inkommande call.You kan se:

numret samtalet gjordes till det nummer samtalet gjordes från vilka tider samtalen ägde rum och hur länge samtalen

Men ännu mer... Om ett namn har tilldelats till telefonens minne kommer du att kunna se vem det är ... vilket betyder att du inte behöver ringa ett nummer för att ta reda på vem det är! Wow thats häftigt iPhone apps du skall ta den ..

Phone Book Access - Phone Book Access är det bra program för din iPhone. Varje Människor använder denna iPhone SpyBubble kan du se varje telefonnummer som är registrerade på minnet i telefonen! Telefonbok Apps tillgång till din iPhone deteils. Jag tror är säkert apps för din iPhone...

GPS-positionering: - GPS positionering också bra spyware Apps. Om du använder detta program så att du är bra din iPhone, eftersom detta goda iphone apps.SpyBubble har en ny och fantastisk funktion som gör att du kan spåra den exakta positionen för telefonens vistelseort och visar sedan var de med hjälp av Google Maps ...

Är din partner var verkligen går på gym? Är ditt barn i skolan? Var din anställde verkligen fast i trafiken?

Använd SpyBubble att ta reda på .. Så du vet att program jag sa att detta är bra iPhone-applikationer..

Så det här är några iPhone app s för iPhone. Om du kommer att använda denna applikation så det är säkert din iPhone. Om du inte använder iPhone apps så du fel ...


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar