måndag 10 oktober 2011

Exakt Varför flytta in Iphone Apps utveckling - Utveckla program för iPhone för vinst marknadsföring


.Hell, är det ännu varit högst upp på min "måste ha till jul" listan!

Det är ingen slump att iPhone har fått denna typ av acceptans och popularitet. Det stora utbud av program som har utvecklats kommer att passa in med nästan någons livsstil. Tillämpningar har utvecklats av företag och frilansare i ganska lika mån, vilket gör det möjligt för vissa att tjäna stora pengar på grund av utvecklarens förmåga att vädra ut en gadget efterfrågan.

Om du är skicklig på programmering, bli inte skjuta upp tanken på att göra pengar med iPhone-program. Den uppenbara sätt att tjäna pengar med iPhone-program är genom att utveckla programmet själv. Apple har gjort det mycket klart att de är nöjda (ingen;! Desperata) för att köpa rättigheterna att distribuera en mycket lovande tillämpning. Om den app du utvecklar ger användarna ett nytt sätt att bedriva befintlig vanor med lätthet och minst uppkomsten av "cool", oddsen är goda att din app kommer att accepteras i iPhone templet av Apples Apps Store.

Det är fortfarande möjligt att uppnå drömmen om att tjäna pengar med iPhone-program, även om du inte vill sälja rättigheterna till din app. Detta är möjligt genom att ta ut folk som laddar ner din app över internet och som är beredda att kompromissa Apples standard säkerhetsfunktioner via "Jailbreak" community. Resultatet potential är din under med även om du måste lära dig fler nya jargong! Bästa iPhone Apps Rapport för nybörjare

Att utveckla och publicera iPhone-program på iTunes så att du kan börja tjäna pengar på en gång?

==> Klicka här


Läs mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S på respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar